Duet display

Duet display

Duet Display laat je op een gemakkelijke manier productiever werken met je laptop of desktop. Een tweede scherm is goud waard voor multitasking op je computer, en het is dankzij deze app mogelijk om je telefoon of tablet te gebruiken als een tweede monitor. Het voordeel daarvan is dat je niet alleen een tweede scherm hebt om vlotter te werken, maar het is ook nog eens een extra scherm dat erg draagbaar is, en dat je makkelijk overal kan meenemen.

De app is ontwikkeld door vroegere ontwikkelaars van iOS, en ze was ook enkel beschikbaar voor het besturingssysteem van Apple. Daar is nu verandering in gekomen, want Duet Display is nu opgedoken in de Google Play Store. Je kan je nu vooraf registreren zodat je via een melding van de Play Store ervan op de hoogte wordt gebracht wanneer ze beschikbaar is. Vooraf registreren kan je hier doen. Verder moet je even het programma voor macOS of Windows downloaden via de website van Duet Display.

Duet display
Duet display
Duet display
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk