DM Me

Rosenfeld Apps

De berichten-apps Telegram en Signal winnen aan populariteit als gevolg van de privacykwestie met WhatsApp. Misschien verkies je om zoveel mogelijk privacyvriendelijke alternatieven te gebruiken, maar welk contact vind je nu weer in welke app? DM Me - dat staat voor 'Direct Message me' -  is de app die voor een oplossing zorgt. Ze is nu in de Google Play Store beschikbaar in vroegtijdige toegang.

Allereerst toont de app een overzicht van de berichten-apps die op je telefoon zij geïnstalleerd. Je kan vervolgens een volgorde maken waardoor je de prioriteit aangeeft van de apps. Jij geeft bijvoorbeeld Signal de hoogste prioriteit, gevolgd door Telegram, WhatsApp en tot slot sms.

Je wil vervolgens een bericht sturen naar je vriend Mark en je kiest zijn naam via de lijst van contacten die DM Me toont. Je ziet vervolgens dat Mark alleen de apps Telegram, WhatsApp en sms heeft, en in dat geval open je automatisch jullie Telegram-gesprek als je op zijn naam tikt. Telegram heeft namelijk volgens jouw instellingen de prioriteit boven WhatsApp.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties