DeepL Translate

DeepL Translate

De DeepL Translate-app is een krachtige tool die je kan helpen om tekst en gesprekken in meer dan 30 talen te vertalen. De app is beschikbaar voor iOS en Android en is eenvoudig te gebruiken.

Hoe werkt de DeepL Translate-app?

Om een tekst te vertalen, voer je de tekst in het tekstvak in en selecteer je de taal van de brontekst en de taal van de doeltekst. Vervolgens klik je op de knop "Vertalen". De vertaalde tekst wordt weergegeven in het tekstvak onder de tekstvak.

Je kunt ook een gesprek vertalen. Om dit te doen, open je de DeepL Translate-app en selecteer je de optie "Gesprek vertalen". Vervolgens spreek je de tekst in het tekstvak in. De vertaalde tekst wordt weergegeven in het tekstvak.

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de voordelen van de DeepL Translate-app?

De DeepL Translate-app biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vertaalapps. Zo zijn de vertalingen van DeepL vaak nauwkeuriger dan de vertalingen van andere apps. Dit komt omdat DeepL gebruik maakt van een neurale vertaalmachine, die tekst kan vertalen op een natuurlijkere manier.

Daarnaast is de DeepL Translate-app gratis te gebruiken. Je kunt zonder beperkingen tekst vertalen en gesprekken vertalen. DeepL Pro-abonnees kunnen zelf bepalen hoe formeel of informeel de vertalingen moeten klinken.

  • Nauwkeurige vertalingen
  • Veel talen ondersteund
  • Alternatieve vertalingen
  • Spraak-naar-tekst vertaling
  • Camera vertaling
  • Gratis
  • Donkere modus

Hoe download ik de DeepL Translate-app?

De DeepL Translate-app is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play Store.

DeepL Translate
DeepL Translate
DeepL Translate
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk