Coinomi Wallet :: Bitcoin Ethereum Altcoins Tokens

Coinomi

Als je met Bitcoin of de zogenaamde 'alt coins' aan de slag wil gaan, dan kan je je aansluiten bij een populaire exchange zoals Binance. Je kan dan erg makkelijk munten verhandelen, en je bewaart ze op het platform zelf. Veel critici stellen dat je in ruil voor dat gebruiksgemak wel een prijs betaalt. Je hebt namelijk niet zelf de sleutel tot je digitale munten en bent volledig afhankelijk van de regels van de exhange waar je lid van bent.

Een alternatief is dan ook dat je zelf je portemonnee van digitale munten gaat beheren. je hebt losse apparaten waarop je Bitcoin en andere cryptomunten kan bewaren - de zogenaamde hardware wallets - maar Coinomi Wallet laat je cryptovaluta op je telefoon bewaren. De app ondersteunt meer dan 125 verschillende valuta.

Je krijgt zelf een private key in handen en authenticatie gebeurt volledig lokaal. Er is daarbij ook ondersteuning voor biometrische authenticatie om toeganf te kijgen tot je portefeuille. Verder belooft Coinomi ook dat het je identiteit, transacties en IP-adres niet volgt. De servers van de app anonimiseren je data. Daarnaast kan je vlot verschillende wallets naast elkaar gebruiken die afzonderlijke sleutels hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties