Cloze Relationship Management

Cloze, Inc.

Ben je een zzp'er of is het voor je werk belangrijk om goede relaties te hebben? De app Cloze Relationship Management gaat verder dan een gewone contactenapp. Je kan in de interface van een bepaald contact in één klap zien wanneer jullie het laatste elkaar hebben gesproken Dat kan zijn via een bericht, telefoontje, een e-mail of op sociale media.

Je kan ook extra informatie noteren bij elk contact. Ben je bijvoorbeeld een kapper en heeft een klant vorige keer uitgebreid verteld over haar nieuwe puppy, dan herinnert de app jou eraan om er een vraag over te stellen.  Er is ook een handig filtersysteem waarmee je contacten kan sorteren op basis van jullie laatste contact, de datum waarop je elkaar hebt ontmoet, de locatie waar je de ander hebt ontmoet en meer opties.

In Cloze  kan je ook mensen als belangrijk markeren zodat de app je eraan herinnert dat het weer tijd is om nog eens contact op te zoeken. De app kan daarnaast ook functioneren als je e-mailapp en het doet veel dingen gratis. Voor de meer geavanceerde functies zijn er wel abonnementen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties