Cartogram - Live Map Wallpapers & Backgrounds

Round Tower Software Studios

Cartogram is een leuke app waarmee je je startscherm kan opvrolijken met een kaart naar keuze. En als ik "naar keuze" zeg, bedoel ik ook echt naar keuze. Je kan kiezen uit tal van verschillende ontwerpen van kaarten en de gegevens zijn allemaal van Google Maps afkomstig. Naast een klassieke kaart, kan je met een satellietkaart en allerlei kleurtinten aan de slag. Er is zelfs een AMOLED-kaart met donkergrijze tinten. Er zijn meer dan 30 stijlen om uit te kiezen, maar je kan ook de kleuren van je kaart zelf bewerken. 

Daarnaast kan je kiezen om een kaart van je omgeving te gebruiken of een specifieke locatie te zoeken. Indien je je omgeving in real-time wil gebruiken om als live-achtergrond in te stellen, kan je ervoor kiezen om al dan een locatiepinnetje te tonen. Op die manier heb je niet alleen een leuke kaart als achtergrond, maar je ziet ook precies waar je bent.

Het handige aan Cartogram is dat de app achtergronden aflevert die precies zijn afgestemd op de grootte van je smartponescherm. Verder zien de achtergronden er goed uit, of je nu een HD-, Full HD-, QHD- of 4K-scherm gebruikt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties