Car dashdroid-Car infotainment

Car dashdroid-Car infotainment

Car Dashdroid ziet er wat Spartaans uit, maar tegelijk is de interface wel heel gebruiksvriendelijk. Maps, een telefoonfunctie, de Google Assistent en een lokale muziekspeler zijn geïntegreerd. Verder kan je zelf apps naar wens toevoegen, ook al zijn deze niet aangepast voor in de auto. Meldingen worden op het scherm getoond en je kan ze laten voorlezen, en verder zijn er ook meer geavanceerde functies in de instellingen.

Car Dashdroid is gratis om te gebruiken, maar de bevat dan wel reclame op het beginscherm, wat dient als een soort overzichtsscherm. Er is een mogelijkheid om die reclame te verwijderen, en daarmee nog een klein aantal extra functies te ontgrendelen. Denk aan de mogelijkheid om Car Dashdroid als launcher in te stellen of de app te openen als je je telefoon inschakelt. Jammer genoeg is er geen eenmalige aankoop om die advertenties weg te halen, en je moet dus al een abonnement nemen. Dat maakt de app toch minder interessant dan AutoMate of AutoZen.

Car dashdroid-Car infotainment
Car dashdroid-Car infotainment
Car dashdroid-Car infotainment
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk