Canva: ontwerp, foto en video

Canva: ontwerp, foto en video

Wil je je collage graag nog een stapje verder brengen, dan moet je bij Canva zijn. Canva is een alles-in-één app voor grafische bewerkingen met ontzettend veel bewerkmogelijkheden. Om dat even te schetsen: er zijn maar liefst 6.900 thema's die je voor je collages kan kiezen en 1.900 daarvan zijn speciaal voor vierkante Instagram afbeeldingen bedoeld.

Zodra je met één van de thema's aan de slag gaat, kan je makkelijk je eigen foto's toevoegen. De app bevat ook andere grafische elementen die je kan toevoegen, waaronder ook leuke geanimeerde effecten. Als je van zulke effecten gebruik maakt, kan je je collage achteraf opslaan als een videobestand voor Instagram. Doorgaans zal je in een Canva-werk wat meer tijd stoppen, maar je krijgt er ook echt wat voor terug. Canva is gratis, maar om bepaalde grafische elementen te gebruiken, is een abonnement vereist.

Canva: ontwerp, foto en video
Canva: ontwerp, foto en video
Canva: ontwerp, foto en video
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk