BuzzKill - Phone Superpowers

BuzzKill - Phone Superpowers

Soms is het een uitdaging om meldingen op je telefoon te beheren. Niet alleen doordat notificaties soms niet of met vertraging kunnen binnenkomen, maar ook omdat het er gewoon erg veel kunnen zijn. BuzzKill geeft je meer mogelijkheden om het gedrag van meldingen voor individuele apps te personaliseren.

Stel je krijgt snel meerdere app'jes na elkaar, dan wil je niet dat je telefoon telkens opnieuw trilt. BuzzKill heeft daar een oplossing voor met zijn 'Cooldown'-functie voor apps die je gewoon een keer ene melding stuurt. Anderzijds is er een 'Alarm' voor meldingen die wel per se je aandacht moeten trekken. Je telefoon maakt dan een alarmgeluid tot je het stop zet. Deze functie werkt met beveiligingssystemen van onder meer Nest en RIng. 

Undo, Snooze en eigen regels

Verder zijn er ook meldingen die je gewoon altijd als eerste wil zien wanneer je naar beneden veegt. Denk bijvoorbeeld aan notificaties van je agenda of takenlijstje. Zo'n meldingen kan je voortaan bovenaan vastpinnen. Er is ook een slimme 'Undo' functie die je na het wegvegen van een melding tot 10 seconden geeft om de actie ongedaan te maken. Wil je meldingen van bepaalde apps enkel na je werk zien? Met Snooze kan je daarvoor zelf de tijden instellen.

BuzzKill bevat zoals je kan zien een hele waaier aan handige functies en zo kan je je ervaring volledig op maat van elke belangrijke apps aanpassen. Handig is ook dat je zelf eigen regels kan bepalen voor meldingen van een app, zoals de mogelijkheid om alleen meldingen te krijgen wanneer er een bepaald woord in de melding staat?

Privacy

Goed aan deze apps is ook dat er erg privacyvriendelijk is, want informatie verlaat nooit je telefoon en BuzzKill heeft geen internettoegang. Je krijgt ook een slim overzicht te zien van het aantal meldingen dat je de voorbij tijd ontving. BuzzKill is te koop in de Google Play Store voor 2,59 euro, maar daarmee ontgrendel je wel alle functies en heb je een ervaring zonder advertenties.

BuzzKill - Phone Superpowers
BuzzKill - Phone Superpowers
BuzzKill - Phone Superpowers
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk