Bumble - Daten & vrienden

Bumble - Daten & vrienden

Een app die bijna identiek is aan Tinder maar één bijzondere eigenschap heeft. De vrouw moet als eerste chatten, anders verdwijnt de connectie.

Bumble is een datingapp die de afgelopen tijd behoorlijk wat discussie heeft opgeroepen. De enige keer dat we eerder over Bumble hebben geschreven, ging het namelijk over de bezorgdheid met betrekking tot de privacypraktijken van de app. Het is daarom belangrijk om je hiervan bewust te zijn, mocht je overwegen om deze steeds populairder wordende datingapp uit te proberen.

Bumble is ontwikkeld door een persoon die ook betrokken was bij de oprichting van Tinder. Het grote verschil met Tinder is echter dat bij Bumble de vrouw de eerste stap moet zetten wanneer er een match is. Dit betekent dat zij het gesprek moet beginnen, waardoor er een andere dynamiek ontstaat.

Bumble

Hoewel de app al sinds 2014 beschikbaar is in Nederland, heeft het pas de laatste paar jaar echt een vlucht genomen. Het principe van swipen, dat je wellicht kent van Tinder, wordt ook bij Bumble toegepast. Maar hierbij krijgen vrouwen meer controle over het proces. Bumble is dus niet uitsluitend bedoeld voor serieuze relaties of alleen voor eenmalige avontuurtjes; het is aan jou om te bepalen waar je naar op zoek bent (en natuurlijk ook aan je match).

De app biedt verschillende functies en mogelijkheden om te verkennen. Naast het traditionele swipen kun je bijvoorbeeld ook profielen bekijken en berichten uitwisselen. Het is belangrijk om te weten dat de app zich bewust is van de kritiek op privacy en stappen heeft ondernomen om deze zorgen aan te pakken. Desalniettemin is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn met het delen van persoonlijke informatie online, ongeacht welke app je gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Als je geïnteresseerd bent in het ontmoeten van nieuwe mensen en het verkennen van potentiële connecties, kan Bumble een interessante optie zijn. Het biedt een platform waar vrouwen meer controle hebben en waar je zelf kunt bepalen wat je uit de ervaring wilt halen. Zorg er echter voor dat je je bewust bent van de privacykwesties en neem de nodige voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van de app.

Bumble - Daten & vrienden
Bumble - Daten & vrienden
Bumble - Daten & vrienden
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk