Bitwarden - Wachtwoordbeheer

Bitwarden - Wachtwoordbeheer

Bij Bitwarden draait het om eenvoud en transparantie. Zoals bij alle andere diensten kan je je wachtwoorden synchroniseren tussen je apparaten en je kan ook wachtwoorden genereren. Wachtwoorden zijn versleuteld in je kluis door middel van AES 256-encryptie. Interessant aan Bitwarden is dat de code van de app volledig open-source is gemaakt. Zo willen de ontwikkelaars meer vertrouwen winnen bij hun gebruikers.

De app bevat verder een variatie van thema's en andere personalisatiemogelijkheden, zoals ook de optie om favoriete diensten aan te duiden die eerst worden weergegeven in de app. Bitwarden is daarnaast één van de eerste wachtwoordmanagers die werkt met Googles nieuwe API voor Android 11 om wachtwoorden automatisch in te vullen. Suggesties voor automatisch invullen worden netjes bovenaan het toetsenbord weergegeven.

Bitwarden laat je verder ook andere gegevens opslaan zoals identiteits- en creditcardgegevens en notities die je in de veilige kluis kan opslaan. De dienst heeft al een waaier aan opties met de gratis versie, maar er zijn ook betaalde formules die je hier kan ontdekken.

Bitwarden - Wachtwoordbeheer
Bitwarden - Wachtwoordbeheer
Bitwarden - Wachtwoordbeheer
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk