Binance: Veilig Bitcoin kopen

Binance Inc.

Met de stijgende koers van Bitcoin en alternatieven, ofwel 'alt coins', proberen heel wat apps die de digitale munten verhandelen nieuwe gebruikers naar zich toe te trekken. Hier op Androidworld schuiven we tijdens de themaweek over crypto onze favoriete apps naar voren, en daar is Binance er eentje van.

Binance is een relatief nieuwe internationale speler, maar kreeg al vanaf de start in 2017 goede feedback omwille van zijn gebruiksvriendelijkheid. Ondertussen is de app sinds 2018 de grootste app als het om het aantal transacties gaat. De app is ook naar eigen zeggen uitgerust met een stevige engine die tot 1,4 miljoen transacties per seconde aankan.

De app heeft een makkelijke gebruiksinterface waarmee je de koers van meer dan 200 cryptomunten kan volgen, en Binance laat je je aangekochte cryptomunten bewaren. Het kopen van digitale munten gebeurt met een kredietkaart of andere populaire betaalmiddelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties