Berichten

Berichten

De Berichten-app is een berichten-applicatie ontwikkeld door Google. Met Berichten kun je sms'jes, foto's, spraakberichten en video's sturen en ontvangen.

Eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring

Met de Google Berichten-app geniet je van een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Het stelt je in staat om gemakkelijk berichten te verzenden, ontvangen en beheren, met een strak ontwerp dat de focus legt op gebruiksgemak en navigatie.

Geavanceerde berichtenfuncties

De Google Berichten-app biedt een scala aan geavanceerde functies om je berichtenervaring te verbeteren. Dit omvat de mogelijkheid om rijke media zoals foto's en video's te verzenden en ontvangen, het gebruik van geanimeerde stickers en emoji's om je berichten levendiger te maken, en de mogelijkheid om groepsgesprekken te beheren en aan te passen.

Dat werkt met Rich Communication Services of RCS. Als je provider RCS ondersteunt, kun je het als volgt aanzetten:

  1. Open Berichten op je apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of icoon en dan Instellingen voor berichten.
  3. Tik op RCS-chats.
  4. Zet RCS-chats aan of uit.

Veiligheid en privacy

Een belangrijk aspect van de Google Berichten-app is de focus op veiligheid en privacy. Het biedt end-to-end-encryptie voor individuele gesprekken, waardoor je berichten privé blijven. Bovendien helpt de app bij het detecteren en blokkeren van spamberichten, zodat je alleen relevante en betrouwbare berichten ontvangt.

Spam

Als er een verdacht bericht wordt gevonden, krijg je een waarschuwingsbericht. Je kunt helpen anderen te beschermen door Google te laten weten dat het bericht inderdaad verdacht is. Tik op Melden om dit te doen. Als je een bericht meldt aan Google, wordt de tekst van het bericht gedeeld met en opgeslagen door Google. Als de afzender niet een van je contacten is, wordt een ID voor de afzender gedeeld. Je melding wordt niet gekoppeld aan jou of aan ID's zoals je naam of telefoonnummer.

Berichten
Berichten
Berichten
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk