Avast Cleanup: schone telefoon

Avast Cleanup: schone telefoon

Avast Cleanup helpt je met je voorjaarsschoonmaak. Je kunt door je telefoon op te ruimen zorgen dat hij beter presteert. Als er minder bestanden op staan, dan heeft hij meer ruimte voor andere dingen. De app heeft allerlei funties die helpen om ruimte vrij te maken, de snelheid te verbeteren en de prestaties op te voeren. De Junk Cleaner is het beste binnen Avast Cleanup: die scant je smartphone op cache, restbestanden en onnodige bestanden, waarna hij je laat zien welke bestanden dit zijn. Vervolgens kun je ervoor kiezen om deze bestanden weg te gooien. Dat scheelt snel ruimte op je apparaat. Het voordeel is dat hij dus ook je cache meeneemt: typisch iets waar je niet aan denkt omdat je bij opruimen vaak gefocust bent op video's, foto's en andere bestanden. 

Je ziet in deze app ook hoe je telefoon er verder voor staat: denk bijvoorbeeld aan de opslagcapaciteit, RAM-gebruik en de batterij. Je kunt in deze app ook zorgen dat apps worden weggegooid wanneer je ze niet gebruikt. Veel van deze functies worden allemaal ook wel los aangeboden op je Android, maar in deze app staan ze handig bij elkaar en krijg je nog sneller een idee van hoe veel onnodige rommel er op je telefoon staat en welke invloed dit heeft op de prestaties van je toestel. 

Gerelateerde artikelen

Al met al is Avast Cleanup een uitstekende app voor iedereen die de prestaties van zijn smartphone wil optimaliseren. De app biedt een verscheidenheid aan functies om ruimte vrij te maken en de snelheid te verbeteren. Het scheelt je zelf een heleboel mappen en bestanden om door te akkeren. Het voordeel is dat je deze app op zich ook weer snel kunt weggooien na een opruimsessie, al is het aan te raden hem eens in de zoveel maanden wel weer even te installeren en weer op te ruimen.

Avast Cleanup: schone telefoon
Avast Cleanup: schone telefoon
Avast Cleanup: schone telefoon
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk