AutoZen-Car Navigation&Launche

AutoZen-Car Navigation&Launche

Laten we meteen met een app die vrij nieuw is en regelmatig verbeteringen krijgt. AutoZen is een goede vervanger van Android Auto voor smartphones, en dat kan je al aan zijn interface zien, die enorm doet denken aan Googles software. Er is namelijk een taakbalk die boordevol bekende functies zit. Denk aan: een appdrawer, knoppen voor mediabediening, een overzicht van je meldingen en een knop waarmee je de Google Assistent roept. Meldingen verschijnen als pop-up op het scherm, en de voorleesfunctie werkt erg goed. 

Anderzijds kan je merken dat in de Appdrawer nog veel meer van de apps op je telefoon werken, dan degene die je van Android Auto gewend bent. Minder goed is dan weer dat de interface van deze apps niet altijd is geoptimaliseerd voor in de auto. 

Maps geïntegreerd

AutoZen heeft wel geïntegreerde navigatie, inclusief waarschuwingen voor flitsers en een indicatie van je snelheid. Je kan AutoZen ook instellen als de launcher van een telefoon, en dat is handig als je bijvoorbeeld een oude telefoon een nieuw leven wil geven. Daarnaast kan de app automatisch openen als je via bluetooth met je auto verbindt. AutoZen kan ook automatisch muziek afspelen bij het opstarten.

Let er wel dat een aantal functies achter een betaalmuur zitten, maar je kan deze wel gratis testen, om ze daarna eventueel te ontgrendelen. Voor ongeveer 15 euro kan je ze levenslang gebruiken, maar er is ook een voordeliger jaarabonnement. Het mooie is dat deze app nog regelmatig verbeteringen krijgt.

AutoZen-Car Navigation&Launche
AutoZen-Car Navigation&Launche
AutoZen-Car Navigation&Launche
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk