Athan Pro - Prayer Times Azan

Athan Pro - Prayer Times Azan

Athan Pro is een app die  vooral beroemd is omdat hij ook alles in één is. Net als Daily Muslim en Pillars kun je er heel veel zaken in vinden rondom de islam. Je kunt er bijvoorbeeld mee bidden. De app kan je verschillende gebeden laten lezen, voorlezen zelfs, en jij kunt die vervolgens gebruiken tijden het gebed. Athan Pro helpt je ook met de timings van je gebed en biedt onder andere verzen uit de Koran.

Bidden naar Mekka is belangrijk en als je ergens bent, dan weet je niet altijd uit je hoofd welke richting dat precies op is. Gelukkig heeft Athan Pro een Kibla-kompas waarmee je heel snel ziet welke richting het mag zijn, met dank aan de technologie in je telefoon. Zo weet je dat je goed zit en dat is een geruststellende gedachte. Sowieso heeft deze app vanalles in huis om je zekerder te maken van je dagelijkse routines als moslim, omdat hij je er ook bij kan helpen herinneren. De timings worden zelfs aangepast op basis van je locatie en de tijd. Een grote plus die we bij veel andere apps missen.

De bieb van Athan Pro met daarin verzen uit de Koran is enorm indrukwekkend. Je kunt dagelijks uren in deze app bezig zijn, mede omdat er ook veel in verschillende talen mogelijk is. Je kunt allerlei geluiden kiezen en de opties zijn enorm veelzijdig, waardoor je maar één app nodig hebt voor alles wat je rondom de gebeden wil weten. Deze app is echt gemaakt om moslims te helpen bij het dagelijkse uitvoeren en ervaren van hun geloof en dat doet hij heel goed. Wil je meer te weten komen over de islam, dan kun je echter beter voor een andere app kiezen die wat meer op de uitleg zit, in plaats van het praktiseren van het geloof.

Gerelateerde artikelen

Athan Pro - Prayer Times Azan
Athan Pro - Prayer Times Azan
Athan Pro - Prayer Times Azan
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk