ANWB Onderweg & Wegenwacht

ANWB Onderweg & Wegenwacht

De ANWB Onderweg-app wil jouw ultieme metgezel tijdens autoritten zijn. Of je nu op zoek bent naar betrouwbare navigatie, actuele verkeersinformatie, goedkope parkeerplaatsen of laadpalen voor je elektrische auto, deze alles-in-één app heeft het allemaal. 

Betrouwbare navigatie

Plan je route en ontdek tankstations, laadpunten en parkeermogelijkheden op jouw route of bestemming. De app biedt gedetailleerde informatie over de beste en voordeligste parkeerplekken, waardoor je moeiteloos kunt parkeren en zelfs direct naar de parkeerplaats kunt navigeren. Ook toont de app alle tankstations en hun prijzen, zodat je altijd op de hoogte bent van de brandstofkosten. Elektrische rijders kunnen filteren op laadpalen en met één klik een laadpaal aan hun route toevoegen. Uiteraard ontvang je ook alle actuele verkeersinformatie, zelfs als je de navigatie niet gebruikt. Met de rijmodusfunctie blijf je op de hoogte van alle informatie en nieuws tijdens het rijden.

Actuele verkeersinformatie en filemeldingen

In de app vind je een overzicht van actuele en betrouwbare ANWB verkeersinformatie, waaronder files, flitsers en wegwerkzaamheden. Met de handige verkeersinformatielijst kun je per wegnummer alle files en incidenten bekijken, zodat je jouw route kunt aanpassen indien nodig.

Goedkoop of gratis parkeren

De app biedt een overzicht van parkeerlocaties in heel Nederland, inclusief tarieven. Je ziet direct waar je voordelig of zelfs gratis kunt parkeren op loopafstand van je bestemming. Met één klik stel je de gekozen parkeerplaats in als eindbestemming en navigeer je er moeiteloos naartoe. Ook kun je parkeergarages bekijken, openingstijden controleren en zelfs een parkeerplek reserveren voor extra gemak. Betalen doe je eenvoudig via de app, waarbij je alleen betaalt voor de werkelijke parkeertijd. Gratis parkeermeldingen zorgen ervoor dat je nooit vergeet een lopende transactie af te sluiten. ANWB Parkeren werkt samen met Yellowbrick en is beschikbaar in heel Nederland. Meld je gratis aan en parkeer al vanaf 0,15 cent per transactie.

Laadpalen en tankstations zoeken met actuele brandstofprijzen

In de navigatietab vind je actuele benzineprijzen van alle tankstations in Nederland, inclusief handige kleurcodes die de goedkoopste opties aangeven. Door op een tankstation te klikken, krijg je gedetailleerde informatie over openingstijden, voorzieningen en brandstofprijzen (Super Plus 98, Euro 95, Diesel). Ook kun je via de app alle openbare laadpalen vinden. Kies voor 'laden onderweg' om snelladers op jouw route weer te geven, of selecteer 'laden op bestemming' om laadpalen in de buurt van je eindbestemming te zien. Iconen geven de laadsnelheid weer en kleuren geven de beschikbaarheid aan.

Online pech melden

Meld pech eenvoudig aan de Wegenwacht via de ANWB Onderweg app. Je kunt alle benodigde informatie, zoals je exacte locatie, doorgeven via de app. Zo kan de Wegenwacht je snel weer op weg helpen. Na de pechmelding ontvang je een sms met een link om de status van je Wegenwacht-assistentie te volgen.

Mijn ANWB en digitale ledenpas

In dit onderdeel in de app heb je toegang tot je digitale ledenpas en kun je al je ANWB producten en diensten bekijken.

Met de ANWB Onderweg app heb je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze autorit binnen handbereik. Navigeer met betrouwbare routes, ontvang actuele verkeersinformatie, vind goedkope parkeerplaatsen en laadpalen, en meld pech eenvoudig online.

ANWB Onderweg & Wegenwacht
ANWB Onderweg & Wegenwacht
ANWB Onderweg & Wegenwacht
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk