Anchor: maak je eigen podcast

Anchor: maak je eigen podcast

Wat is Anchor?

De Anchor-app helpt je om eigen podcasts te produceren en te beheren. Omdat Anchor het mogelijk maakt om eenvoudig en kosteloos podcasts te maken en te publiceren, is het één van de bekendste en meest gebruikte podcast-apps op dit moment. 

Naast het maken van een podcast dient Anchor ook als hostingplatform, dit houdt onder andere in dat je je afleveringen op andere podcastplatformen kunt publiceren en kunt zien hoeveel luisteraars je podcast trekt.

Toevoegen van audio en andere bewerking

In Anchor kun je verder audiofragmenten bewerken door middel van het toevoegen van geluiden of achtergrondmuziek. Deze fragmenten integreer je vanuit Spotify, het moederbedrijf van Anchor.

Er zit ook een eenvoudige bewerker in de app waarmee je geluidsbestanden kunt trimmen voor je ze online deelt. En als je je podcast niet enkel met geluid wil aanbieden dan kan Anchor je geluidsfragmenten omzetten naar geanimeerde video's. Als laatste heeft Anchor nu ook een functie waarmee je achtergrond geluiden weg kunt filteren. Dit maakt het mogelijk om podcasts op te nemen in rumoerige ruimtes. 

Anchor: maak je eigen podcast
Anchor: maak je eigen podcast
Anchor: maak je eigen podcast
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk