A+ gallery foto's & video 's

A+ gallery foto's & video 's

De app A+ gallery foto's & video 's heeft meer dan 10 miljoen downloads in de Google Play Store en we kunnen heel goed begrijpen waarom ze zo geliefd is. Deze galerij heeft een heel simplistisch design dat de ontwikkelaars combineren met krachtige functies. Je kan foto's en video's op verschillende manieren sorteren en de app kan ook al je media op een kaart vastpinnen.

Verder is de zoekfunctie van A+ gallery slim, want ze kan afbeeldingen vinden op basis van datum, locatie en zelfs afbeeldingskleuren. Daarnaast is er  een digitale kluis voor je foto's voorzien en daarmee kan je foto's vergrendelen op basis van een pincode. Maar ook de back-upfunctie van Google Foto's maakt deel uit van de app. Dat werkt in A+ gallery via Dropbox en een eigen clouddienst van de app. Had ik al gezegd dat A+ gallery gratis is? Wie toch nog meer functies wil verkennen, kan voor 4,99 euro upgraden naar de premium-versie.

A+ gallery foto's & video 's
A+ gallery foto's & video 's
A+ gallery foto's & video 's
Lees meer

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk