'Dit is de paarse Google Pixel 3a met gele powerknop'

Door Claudia Rahanmetan - 26 april 2019

Het is wederom Evan Blass die onze vrijdag voorziet van nieuwe en duidelijke afbeelding van de nog niet aangekondigde Google Pixel 3a. Ditmaal zien we de variant die paars/lilac gekleurd door het leven gaat.

Google Pixel 3a in het paars

Hieronder is de Pixel 3a in de, volgens Blass, paarse uitvoering met gele powerknop. Nu zie je niet direct aan de afbeelding dat deze telefoon paars is, eerdere lilac of iets dergelijks. De Pixel 3-uitvoeringen 'Clearly White' en 'Not Pink' hebben ook zo'n opvallend gekleurde powerknop. Voor de rest zien we bekende Pixel-kenmerken zoals de enkele camera achter, waar Google in tegenstelling tot de concurrentie, nog steeds aan vasthoudt. Ook herkenbaar is de achterzijde die waarschijnlijk niet voorzien is van (mat)glas dat daardoor draadloos laden ondersteunt. Deze lager geprijsde Pixel-telefoons zullen naar verwachting minder premium materialen gebruiken.

Mogelijke specificaties

Naar verwachting nemen beide Pixels een aantal typische kenmerken van de originele Pixels over zoals de 12 MP camera aan de achterkant, de 8 MP selfie-camera en Active Edge, de knijpfunctie waarmee je functies kunt activeren. Vermoedelijk krijgt het duo wel een 3,5 mm hoofdtelefooningang hebben en daarnaast een Snapdragon 670- en Snapdragon 710-chipset, een 5,6 inch en een 6 inch fullHD-scherm, 4 GB RAM en 64 GB opslag en een 3.000 mAh-accu. Het scherm zou het grootste verschil tussenbeide zijn. Meer specificaties van beide Pixels vind je in dit artikel.

Google Pixel 3a lancering

Eerder zagen we al een mooie afbeelding van de Pixel 3a voorbijkomen die visueel gezien erg veel weg heeft van Googles vlaggenschip van vorig jaar, de Pixel 3. De 3a-serie zou bestaan uit deze Pixel 3a en de Pixel 3a XL, de versie met een iets groter scherm. Deze afbeelding, ook afkomstig van Evan Blass, verraadt tevens de aankondiging van het duo. Kijk maar eens naar de datum in de At A Glance-widget op het homescreen. Hier staat 7 mei en dat is de eerste dag van de ontwikkelaarsconferentie Google I/O 2019. Deze datum komt overeen met een teaser die Google eerder naar buiten bracht.

Als jij samen met ons wilt kijken naar het evenement op onze Viewing Party, kijk dan hier voor meer informatie.

Afbeelding van de vermeende Google Pixel 3a

Lees verder:

Googles At A Glance-widget bevat nu herinneringen en intelligente tips

  • Door Sebastien Marien - 15 april 2019

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Lees verder:

Google teaset Pixel 3a in Indiase webwinkel

  • Door Claudia Rahanmetan - 01 mei 2019

Google Pixel 3a-afbeelding bevestigt aankondiging op 7 mei

  • Door Stijn Wanders - 24 april 2019

'Officiële renders Google Pixel 3a en Pixel 3a XL gelekt'

  • Door Sebastien Marien - 19 april 2019

'Google Pixel 3a en Pixel 3a XL zijn de nieuwe midrangers van Google'

  • Door Stijn Wanders - 20 maart 2019

Tip: zo koop je een Google Pixel 3a (XL) in Nederland

  • Door Claudia Rahanmetan - 15 mei 2019
WhatsApp
LinkedIn

Reacties

Reageer ook

Problemen met deze sneller ladende pagina? Laad het volledige artikel ''Dit is de paarse Google Pixel 3a met gele powerknop'' dan hier.