Zo kijk je Spider-Man: No Way Home thuis op de bank met Pathé Thuis (adv)

Zo kijk je Spider-Man: No Way Home thuis op de bank met Pathé Thuis (adv)

Advertorial

door Advertorial

Laatst geüpdatet

Wil je graag als eerste films die in de bioscoop gedraaid hebben zien, gebruik dan Pathé Thuis. Elke week breidt de collectie uit, waardoor jij de nieuwste films vanaf je bank kan kijken. Pathé Thuis is beschikbaar op diverse platformen zoals: smart-tv’s, gameconsoles, smartphones, tablets, pc's en laptops.

Spider-Man: No Way Home

Een van de meest bekende superhelden van Marvel is Spider-man die sinds enkele jaren de charismatische en grappige Tom Holland in de hoofdrol. Spider-Man: No Way Home is een van de grootste films van dit jaar. Naast Tom Holland als Peter Parker (Spider-Man) speelt Zendanya de rol van Michelle Jones. Na de gebeurtenissen in Spider-Man: Far From Home heeft de wereld een hekel gekregen aan Spider-Man en alsof dat nog niet genoeg is, weet iedereen dat Peter Parker Spider-Man is. Peter vraagt aan Dr. Strange of hij kan zorgen dat de wereld vergeet wie Peter is en dan gaat er iets helemaal mis…

Pathé Thuis – Films. Thuis

Pathé Thuis – Films. Thuis

De nieuwste bioscoopfilms kijk je wanneer jij wilt met Pathé Thuis. Ook vind je films terug die niet eerder in de bioscoop zijn verschenen en natuurlijk alle klassi ..

Bij IGN Benelux hebben ze genoten van deze film. In de review lezen we het volgende: "Spider-Man: No Way Home is een perfect einde van de trilogie en laat ons direct snakken naar meer. Met de slechteriken uit onze jeugd wordt er een flinke dosis nostalgie toegevoegd aan een belachelijk sterke actiefilm, die verder doordrenkt is met emotie. De film zorgt voor zowel een lach als een traan, terwijl het zich door prachtig ogende locaties en set pieces voortbeweegt. Ondertussen weet de film ook nog eens een boeiend verhaal te vertellen. No Way Home heeft alles wat een superheldenfilm goed maakt en doet daar rustig nog eens een schepje bovenop. Zonder enige vorm van twijfel is dit de beste Spider-Man-film tot nu toe."

Zo kijk je Spider-Man: No Way Home thuis op de bank

Wil je een van de meest spannende en beste film van het jaar zien, maar kan dat niet meer in de bioscoop? Geen probleem. Je kan ‘m nu wel vanaf je eigen bank kijken. ‘Spider-Man: No Way Home’ kijk je vanaf nu bij Pathé Thuis in je eigen thuisbioscoop. Je huurt de film al vanaf 4,99 euro via pathe-thuis.nl. Een account aanmaken is eenvoudig en gratis. Je zit niet vast aan een abonnement en betaalt alleen voor wat je ook écht kijkt. Laat jouw Spider-Man-avontuur maar beginnen!

Tom Holland in zijn rol als Spider-Man

Tom Holland in zijn rol als Spider-Man

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk