Waarom je nu zou moeten gaan voor een Samsung Galaxy S21

Waarom je nu zou moeten gaan voor een Samsung Galaxy S21

Advertorial

door Advertorial

Laatst geüpdatet

Stel je voor, je bent op zoek naar een nieuwe telefoon maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Pixels, MB's, 3, 4 en 5G, de termen vliegen je om de oren maar jij wilt gewoon een hele fijne smartphone die gemakkelijk te bedienen is, waar je mooie foto's mee kunt maken en waar al je favoriete apps goed op draaien. In dit artikel pleiten we voor de aanschaf van de Samsung S21. Waarom we je warm proberen te maken voor dit toestel leggen we je graag uit.

Waarom niet wachten op de Samsung Galaxy S21 FE?

Momenteel is het nog wachten voordat de Samsung Galaxy S21 FE op de markt komt. De verwachte lanceringsdatum is 4 januari 2022. Liefhebbers van de Samsung telefoon hebben het wachten op dit toestel er waarschijnlijk wel voor over, want Samsung belooft met dit toestel enkele verbeteringen te hebben doorgevoerd ten opzichte van de S21. De grootste verschillen ten opzichte van de Samsung S21 zit waarschijnlijk in de cameramodule van de Samsung Galaxy S21 FE, die minder dik is als die van de S21. Als je echt zit te wachten op verbeteringen dan is het wachten op het nieuwe toestel waarschijnlijk wel het wachten waard. Maar als die verbeteringen je niet zoveel zeggen omdat je gewoon een fijn nieuw toestel wilt, dan koop je liever meteen een nieuwe smartphone, is het niet?

Wat kun je zoal met de Samsung Galaxy S21?

Wat dacht je van bellen? Het klinkt misschien een beetje ouderwets, maar dat is nog steeds hetgene waar de meeste smartphones veel voor gebruikt worden. Daarnaast heeft de Samsung S21 alle functies die je van een eigentijdse smartphone zou mogen verwachten. Het is een topklasse toestel in een formaat dat lekker in je broekzak past maar ook fijn in de hand ligt. 6,1 inch full hd, voor liefhebbers van technische info. De meeste apps kun je moeiteloos op dit toestel gebruiken. Bijzonder is dat dit toestel drie camera's op de achterzijde van de smartphone heeft. Je wist niet dat je aan één camera niet genoeg had, tot je met dit toestel in aanraking kwam! Met die camera's maak je namelijk vette foto's, die qua scherpte niet onderdoen aan spiegelreflexcamera's of systeemcamera's. Waar inzoomen op andere toestellen nog wel eens wat ruis oplevert, is dat bij de Samsung Galaxy S21 veel minder het geval. Er zit telelens zoom op de telefoon, waarmee je tot drie keer moeiteloos inzoomt, waarbij je foto's niet minder scherp worden. Voor liefhebbers van mobiele fotografie is dit dus echt een heel fijn toestel!

Waarom je nu zou moeten gaan voor een Samsung Galaxy S21

Niet alleen voor het maken van foto's is de Samsung Galaxy S21 een fijn toestel, ook als je graag filmpjes maakt met je mobiel dan kun je op dit toestel bouwen. Een bijzondere eigenschap van het toestel is dan ook dat je tegelijkertijd vooruit en achteruit kunt filmen met dit toestel. Huh? Je filmt dus wat er voor je gebeurt, maar ook tegelijkertijd je eigen reactie daarop. Mocht je ambities hebben op het gebied van vloggen kan dit dus een hele handige eigenschap zijn! Dit is ook handig als je ambities hebt op het gebied van interviewen.

Wat ook een fijne mogelijkheid is op dit toestel is dat er een functie op zit waarmee je haarscherpe screenshots kunt halen uit door jou zelf gemaakte video's. Heb je meteen een prima still voor je Youtubevideo's! De resolutie is maar liefst 33 megapixels. Prima foto dus!

Handige accessoires voor je Samsung Galaxy S21

Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Of moet je altijd eeuwenlang zoeken waar je je portemonnee nou weer hebt gelaten? Een handige gadget die je kunt koppelen aan je smartphone is de Galaxy SmartTag. Door deze SmartTag aan je sleutels te hangen of aan de rits van je portemonnee kun je op je telefoon heel gemakkelijk vinden waar je je spullen hebt gelaten. Je kunt je telefoon tevens koppelen aan allerlei smart-apparaten in huis, waardoor je telefoon als het ware een afstandsbediening voor je hele woonleven is.

Waarom je nu zou moeten gaan voor een Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, te weten roze, paars, wit en grijs.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk