Waarom 50+ Mobiel beter is dan andere providers (adv)

Waarom 50+ Mobiel beter is dan andere providers (adv)

In Nederland is de keuze groot wanneer het gaat om een provider voor je smartphone. Sinds kort kunnen we ook kiezen voor 50+ Mobiel en deze provider onderscheid zich duidelijk van andere providers. Lees hieronder waarom.

Wie is 50+ Mobiel?

Sinds vorig jaar is 50+ Mobiel actief op de Nederlandse markt. Dit bedrijf verkoopt mobiele abonnementen voor smartphones en maken daarbij gebruik van het Vodafone-netwerk. Zo weet je dat je altijd een goede en stabiele verbinding hebt. 50+ Mobiel onderscheid zich van de andere providers op het gebied van service want dat ontbreekt er nog wel een aan bij andere providers in de markt voor abonnementen.

Waarom 50+ Mobiel beter is dan andere providers (adv)

Service, service en nog eens service

Iedereen heeft op een bepaald moment behoefte aan service, maar niet iedereen heeft dezelfde soort vragen. Zo zal de een het overzetten van een simkaart naar een ander toestel makkelijk zelf kunnen waar een ander daar misschien iets meer moeite mee heeft. Deze provider wil dat iedereen met een technische of andere vraag snel en goed geholpen wordt.

Bij 50+ Mobiel zijn ze er trots op dat de vragen die telefonisch of per e-mal binnenkomen snel worden afgehandeld. Zo zul je wanneer je belt naar de servicedesk vrijwel gelijk iemand aan de lijn krijgen en wordt je vraag die je per e-mail stelt binnen 24 uur beantwoord.

Waarom 50+ Mobiel beter is dan andere providers (adv)

Technische hulp wanneer het nodig is

Doorgaans zal een ieder weinig problemen ervaren bij bijvoorbeeld het overstappen naar een andere provider zoals 50+ Mobiel of het verwisselen van een sim kaart. Toch kan het voorkomen dat iets niet gaat zoals het moet en dat er hulp van buitenaf nodig is om het probleem te verhelpen. Ook hier kan 50+ Mobiel zijn klanten terzijde staan en ervoor zorgen dat de technische vragen en/of problemen snel verholpen kunnen worden.

Het is zelfs zo dat 50+ Mobiel tegen een kleine vergoeding nog meer technische service kan aanbieden. Deze service gaat verder dan de mobiele telefoon, maar deze hulp kan ook ingeschakeld worden bij vragen over de computer of laptop. Deze hulp kan wanneer nodig zelfs aan huis komen. Klik hier voor meer informatie over deze dienst.

Waarom 50+ Mobiel beter is dan andere providers (adv)
Onderzoek uit het eerste kwartaal van 2022

Lage prijzen, geen verrassingen en hoge service!

Iets wat je absoluut niet wil is dat de rekening van je smartphone opeens veel hoger is. Dat zou kunnen zijn omdat je buiten je bundel gegaan bent bijvoorbeeld omdat een van de kinderen of kleinkinderen in de vakantie met je telefoon online een spelletjes gespeeld heeft en daarmee meer data heeft opgemaakt dan er in je bundel zit. Met de Buiten Bundel Buffer kun je jezelf voor € 1,50 per maand extra 'verzekeren' tegen dit soort ongelukjes.

Je zou verwachten dat al deze extra diensten zich vertalen in een hoge prijs, maar niets is minder waar. 50+ Mobiel heeft op dit moment een van de meest concurrerende tarieven in de Nederlands markt. Zo is er al een abonnement van € 7,00 per maand en in de actieperiode betaal je de eerste 6 maanden maar € 3,50 per maand, dat is dus 50% korting!

Wil je meer weten over de diensten van 50+ Mobiel of direct een abonnement afsluiten dan klik je hier. Doe je dit liever via de telefoon? Dan bel je 088 228 2288, en dat kan van maandag tot en met zaterdag.

Lees meer over:
Providers 50+ mobiel