5 redenen om de OnePlus Pro 10 5G te kopen (adv)

5 redenen om de OnePlus Pro 10 5G te kopen (adv)

Advertorial

door Advertorial

Laatst geüpdatet

Kun je je het voorstellen? We kunnen al 10 jaar lang genieten van de OnePlus toestellen. Dit iconische merk heeft nu zijn tiende generatie op de markt gezet en volgens de oprichter is dit de beste ooit. In dit artikel geven we je een aantal redenen om dit toestel in je boodschappenmandje te mikken en af te rekenen.

Ow wat is hij mooi

OnePlus heeft met deze tiende editie een andere route genomen wat betreft het design en het verschilt daardoor duidelijk met zijn voorganger. Dat komt door de cameramodule aan de achterzijde maakt nu onderdeel uit van de behuizing waardoor het ontwerp meer in balans is. De module loopt mooi weg naar de zijkant van de smartphone waar hij in het aluminium frame verdwijnt. Aan de zijkant zien we ook het logo van Hasselblad, erg 'classy'.

5 redenen om de OnePlus Pro 10 5G te kopen (adv)

Snelheid 

Van een toestel met de duiding PRO mag je wel het een en ander verwachten wanneer het over kracht en snelheid gaat. Hier stelt de OnePlus 10 Plus Pro 5G absoluut niet teleur. Deze smartphone beschikt namelijk over de laatste generatie van de Qualcomm chipset. De Snapdragon 8 Gen 1-chipset zorgt ervoor dat alle processen snel verlopen op je smartphone want jij wil natuurlijk snel appen terwijl je aan het instagrammen bent en ook de nieuwste Rammstein plaat aan het beluisteren bent.

Er zijn twee versies van de OnePlus 10 Pro 5G. Je kunt kiezen tussen 8 GB werkgeheugen en 128 GB interen geheugen om alles op te slaan. De versie met 12 GB aan werkgeheugen en 256 GB geeft je het beste van het beste wanneer het gaat om de prestaties. Overigens heeft dit toestel een functie om extra werkgeheugen in te schakelen, hier offer je dan wel een gedeelte van je interne opslag op.

Nooit meer laden!

Ok, nooit meer laden is natuurlijk (nog) niet mogelijk maar met een accu van 5000 mAh loop je natuurlijk zonder zorgen elke stopcontact voorbij. Het ligt natuurlijk aan wat voor type gebruiker jij bent maar deze OnePlus 10 Pro 5G gaat makkelijk meer dan een dag mee. Moet je dan toch laden dan gaat dat echt heel erg snel. Deze smartphone heeft namelijk een 80 watt snellader in de doos zitten die je lege accu in 32 minuten weer tot 100% volpompt. Heb je maar 15 minuten de tijd dan laadt hij je smartphone genoeg op om er een dag mee te doen.

Hier, een Hasselblad camera

Hasselblad is in de wereld van de fotografie een begrip. Veel beroemde fotografen gebruiken camera's van dit merk en jij kunt deze gewoon in je zak steken. De OnePlus 10 Pro 5G is aan de achterkant voorzien van drie camera's, een 48 MP hoofdcamera, een 50 MP groothoekcamera en een 8 MP telecamera. De hoofdcamera en de telecamera beschikken over Optical Image Stabilisation en deze techniek zorgt ervoor dat zelfs wanneer je trilt of schokt je scherpe foto's en video's krijgt.

5 redenen om de OnePlus Pro 10 5G te kopen (adv)

Hasselblad heeft voor OnePlus de camera's ontwikkeld en je gebruikt met dit toestel de tweede generatie van de Hasselblad Pro Mode. Dat zorgt voor ervoor dat jouw poging om de best mogelijke foto te maken bijna altijd zal slagen. De software beschikt over heel veel cameramoi zoals Nacht, Video, Foto, Portret, Time Lapse, Panorama, Slowmotion en Video met twee beelden. Er zijn nog veel meer mogelijkheden maar die ontdek je wel zodra je dit toestel binnen krijgt.

Altijd de nieuwste versie

OnePlus heeft een prima update beleid want ze garanderen drie jaar lang updates voor de Androidversies. Met deze telefoon kun je dus straks nog gebruik maken van Android 15. Daarnaast krijg je vier jaar lang veiligheidsupdates die ervoor zorgen dat je altijd veilig en zonder zorgen de OnePlus 10 Pro 5G kunt blijven gebruiken.

Wil je nog meer weten over deze geweldige smartphone, dan klik je hier. Ben je al overtuigd en wil jij de trotse bezitter worden van een OnePlus 10 Pro 5G dan klik je hieronder op een van de links.

OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

De OnePlus 10 Pro is het nieuwe toptoestel van OnePlus met een verbeterd LTPO-scherm, een krachtigere snellader en de Snapdragon 8 Gen 1-processor. De telefoon heeft een stevigere 5.000 mAh accu met een 80W snellader die een kwart sneller oplaadt dan zijn voorganger, en een nieuwe groothoeklens met een beeldveld van 150 graden.

Vanaf 899 euro

Winkelen op:

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk