ADV: Het beste uit China! Elephone S8 en Vernee X met 6200 mAh accu

ADV: Het beste uit China! Elephone S8 en Vernee X met 6200 mAh accu
In China worden al je spullen gemaakt: kijk maar om je heen. Maar er komt meer uit dit mooie land dan je gewend bent, te zien in de foldertjes in je brievenbus. Hieronder weer 4 producten uit China die je zullen verbazen wat betreft specificaties en prijs!

Elephone S8 4G Phablet

Mooi rood is niet lelijk. Misschien is dit wel de favoriete telefoon van Marco Borsato? Deze Elephone S8 is echt knalrood en zit boordevol mooie specificaties. De Elephone S8 draait op Android 7.1 Nougat en heeft een 6 inch scherm. Hij draait op een MediaTek Helia X25 deca-core-processor met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslag. Aan de achterzijde zit een 21 megapixelcamera en aan de voorzijde maak je je selfies met een 8 megapixelcamera.

> Tijdens de flash-sale op GearBest kost dit toestel maar 229,19 euro

Bekijk het toestel hier

Elephone S8

Vernee X met vier camera's

Waarom geen twee camera's aan de voorzijde wanneer je er ook twee aan de achterzijde hebt. Zo dachten ze er bij de Vernee X ook over. Dit toestel met een 5.99 inch-beeldscherm, heeft een 16 + 5 megapixelcamera aan de achterzijde en een 13 + 5 megapixelcamera aan de voorzijde waar je de mooiste foto's mee zou kunnen maken. Er ligt een MediaTek 6763-processor onder het scherm met 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslag. Er ligt een enorme grote accu in, deze is wel 6200 mAh groot! 

> Deze Vernee X kost tijdens de flash-sale op GearBest maar 213,64 euro

Bekijk hier het product

Vernee X

MPOW D6 Smart Bracelet voor €8,55

Deze armband meet je dagelijkse prestaties en houdt je op de hoogte van alle notificaties. Ook kan het je hartslag meten en natuurlijk de kwaliteit van je nachtrust. Opladen gaat met een USB direct in je laptop, geen gedoe met een klein draadje. Het beeldscherm ziet er met 0.87 inch groot genoeg uit. Natuurlijk hoort er een app bij waarmee je diverse zaken op de MPOW D6 kan instellen.

> Deze band kost bij GearBest maar 8,55 euro!

Bekijk hier het product

MPOW

FuriBee F60 4K WiFi Action Camera

Dit is een camera om de moves van jou en je vrienden vast te leggen.  Deze Furibee F60 kan in 4K filmen en waanzinnige foto's maken. Bij de levering zit een case waarmee je tot 30 meter diep kunt gaan in het water.

> Deze camera kost met de kortingscode EUGBNLSI06 maar 17 euro

Bekijk hier het product

Furibee camera

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer