Scoren op Valentijnsdag, 14% korting op alles bij Smartphonehoesjes.nl

Scoren op Valentijnsdag, 14% korting op alles bij Smartphonehoesjes.nl
Valentijnsdag is het moment om je (geheime) liefde te laten weten dat je veel om hem of haar geeft. Bij Smartphonehoesjes zijn ze ook erg romantisch ingesteld en geven ze 14% korting op ALLE producten.

Smartphonehoesjes.nl, 14% korting op alles!

Over een aantal dagen is het weer zover want dan is het Valentijnsdag. Op deze dag laat je je (geheime) liefde weten dat er een speciaal plekje voor haar of hem is in je hart. Valentijnsdag is ook de perfecte dag om de mensen om je heen te laten weten dat je om ze geeft.

Bij Smartphonehoesjes.nl werken allemaal leuke en liefdevolle mensen die het hart op de juiste plaats hebben. Daarom geven ze op 10 en 11 februari maar liefst 14% korting op het gehele assortiment van Smartphonehoesjes.nl.

Je kunt gebruik maken van deze korting door bij de bestelling de kortingscode VALENTIJN14 op te geven. De 14% korting zal dan automatisch verrekend worden over de gehele bestelling.

Smartphonehoesjes Valentijn

Geef iets origineels, ontwerp je eigen hoesje of accessoire!

Op Valentijnsdag scoor je extra als je cadeau origineel en zelf gemaakt is. Smartphonehoesje biedt daarvoor het perfecte product aan. Je kan er namelijk zelf een hoesje of andere accessoire ontwerpen met bijvoorbeeld een leuke foto van jezelf, de (klein)kinderen of een van je huisdieren. Via de ontwerptool op de website kun je eenvoudig zelf de foto en of de tekst toevoegen. Bestellen kan al vanaf 1 stuks en vanaf € 14,95.

Eigen design

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties