Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

Ook in december knalt OPPO door met leuke deals. Van 6 tot en met 26 december krijg je aantrekkelijke kortingen op producten van OPPO in de OPPO e-store en providers/retailers zoals: T-Mobile, KPN, MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en meer.

Deal 1: OPPO Find X3 Pro + gratis OPPO Enco X (t.w.v. €179)

De OPPO Find X3 Pro 5G is een van de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Dit toestel is de eerste OPPO-smartphone die zowel 1 miljard kleuren opslaat, als weergeeft op het scherm. Dit zorgt voor een geweldige visuele kijkervaring op het 6,7 inch grote AMOLED-scherm. Beelden maken gaat heel erg goed met dit toestel want het heeft een 50 MP quad-cameraopstelling met o.a. een 50 MP hoofdcamera, een 50 MP groothoeklens, een 13 MP telelens en een 3 MP microcamera waarmee je de kleinste details kunt vastleggen. Ja kan tot 60x inzoomen om wat ver af is van dichtbij te bekijken en vast te leggen.

Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

Bij zo een toptoestel mag je de beste prestaties verwachten en ook hier stelt de OPPO Find X3 Pro 5G niet in teleur. Hij maakt gebruik van de Qualcomm Snapdragon 888. Snelle prestaties hebben ook een goede accu nodig en die krijg je met een 4500mAh batterij, die je ook nog eens supersnel kunt opladen door de 65W SUPERVOOC 2.0.

OPPO Enco X draadloze headphones

Bij deze eerste deal van OPPO krijg je de OPPO Enco X premium draadloze oordopjes (twv 179 euro) er gratis bij. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met de Scandinavische speakerfabrikant Dynaudio en ze beschikken over high-end geluid door het nieuwe DBEE (Dynamic Bass Enhanced Engine) 3.0 Acoustic System en de nieuw ontworpen coaxiaal dual-driver. Natuurlijk ondersteunt OPPO Enco X Active Noise Cancellig (ANC). De oortjes zitten in een draadloze en oplaadbare case die ervoor zorgt dat je tot wel 25 uur kunt luisteren zonder te hoeven laden.

Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

Van 6 en tot en met 26 december ontvang je bij aankoop van de OPPO Find X3 Pro de OPPO Enco X draadloze headphones t.w.v. €179 gratis erbij. Het toestel is te koop bij o.a. de OPPO e-store, Coolblue, en MediaMarkt.

Deal 2: OPPO Find X3 Neo + gratis OPPO Enco X (t.w.v. €179)

De OPPO Find X3 Neo 5G is het bewijs dat innovatieve technologie en een stijlvol uiterlijk samen kunnen gaan in een product. Het toestel maakt gebruik van de Qualcomm Snapdragon 865 5G voorzien van 12 GB aan RAM en 256 GB aan interne opslag. De 4500 mAh grote batterij kun je met de 65W SUPERVOOC 2.0 razendsnel opladen. Ook wat betreft de camera's zit je goed. De 50 MP groothoeklens zorgt gecombineerd met een 16 MP ultragroothoeklens, 13 MP telelens en 2 MP macrolens voor de meest veelzijdige foto- en videografie.

Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

OPPO Enco X draadloze headphones

Net als bij de eerste deal krijg je ook bij de OPPO Find X3 Neo de geweldige OPPO Enco X-oortjes cadeau (t.w.v. 179 euro). Deze draadloze oortjes beschikken over ANC en dat zorgt ervoor dat je geen vervelende bijgeluiden hebt vanuit je omgeving. Door de draadloos oplaadbare case kun je tot wel 25 uur lang genieten van je muziek voordat je weer moet gaan laden.

Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

Van 6 en tot en met 26 december ontvang je bij aankoop van de OPPO Find X3 Neo de OPPO Enco X draadloze headphones t.w.v. €179 gratis erbij. Het toestel is te koop bij o.a. de OPPO e-store, Coolblue, MediaMarkt en meer.

Deal 3: OPPO Enco Free2 voor €79 i.p.v. €99

De OPPO Enco Free2 zijn eveneens ontwikkeld in samenwerking met het Deense hifi-bedrijf Dynaudio. Dit gaf als resultaat dat de OPPO Enco Free2 beter dan ooit klinkt. Deze draadloze headset is voorzien van Triple-Mic Call Noise Cancelling-functie en Transparency-modus voor heldere geluiden. De draadloze hoofdtelefoon is voorzien van gepersonaliseerde Active Noise Cancelling (ANC) en een geluidsequalizerfunctie. Hiermee kun je als gebruiker een volledig persoonlijk geluidsprofiel instellen. De OPPO Enco Free2 kun je gerust meenemen en de lader thuislaten. Je krijgt namelijk een speeltijd van maar liefst 30 uur (zonder gebruik ANC) samen met de oplaadcase.

Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

Van 6 tot en met 26 december is de draadloze hoofdtelefoon te koop van €99,- voor €79,- bij de OPPO e-store.

Deal 4: OPPO Watch 46mm voor €319 i.p.v. €349

Deze OPPO Watch heeft een doorsnede van 46mm, ondersteunt wifi en ziet er geweldig uit. Het is de eerste smartwatch met een dual-curved display, dit zorgt ervoor dat je het scherm makkelijker kunt bedienen. Het kleurrijke 1,91 inch AMOLED-scherm van de OPPO Watch 46mm is vanuit elke hoek glashelder te bekijken. Deze smartwatch draait op Wear OS van Google en is daardoor makkelijk in gebruik: handig voor onderweg en ideaal om te schakelen tussen privé en zakelijk.

Top 4 OPPO-deals die je niet mag missen deze feestdagen (adv)

Natuurlijk helpt deze smartwatch van OPPO je bij het bijhouden en verbeteren van je gezondheid. Heeft namelijk slimme gezondheidsfuncties, zoals hartslag- en slaapregistratie, en met ‘5 min’ workouts is de OPPO Watch handig tijdens het sporten. Deze slanke OPPO Watch 46mm gaat tot wel 36 uur mee en daarna kun je de energiebesparingsmodus inschakelen. Hiermee verleng je de levensduur van de batterij tot wel 21 dagen!

Van 6 tot en met 26 december is de OPPO Watch 46mm te koop van €349,- voor €319,- bij o.a. de OPPO e-store, Coolblue en MediaMarkt.

Wil je alle deals nog eens rustig teruglezen, dan kan dat hier.

Lees meer over:
OPPO