Koop de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3 bij T-Mobile en Tele2 (ADV)

Koop de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3 bij T-Mobile en Tele2 (ADV)

Advertorial

door Advertorial

Laatst geüpdatet

Samsung heeft tijdens de Unpacked weer een aantal fantastische nieuwe toestellen op de markt gezet. Tijdens dit event concentreerde Samsung zich helemaal op de vouwbare toestellen en presenteerde de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3. Deze toestellen zijn nu te koop bij T-Mobile en de Tele 2.

Samsung Galaxy Z Fold 3 kopen

Het is alweer de derde versie van dit toch wel revolutionaire toestel. In de nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 3 zijn weer een aantal grote verbeteringen te vinden. Zo heeft men gekozen voor een nieuwe laag bovenop het scherm met de naam PET. Dit moet het vouwbare scherm nog veel beter beschermen tegen krassen en dergelijke.

Revolutionair is de selfiecamera op de Galaxy Z Fold 3 wel te noemen. Samsung is er in geslaagd de camera onder het scherm te plaatsen zodat je deze vrijwel niet meer ziet van de buitenzijde, geen inkeping of notch meer voor dit toestel! Ook de bekende S Pen is te vinden op het apparaat en deze gaat je helpen om het grote scherm nog efficiënter te bedienen. Om het vouwbare scherm beter te beschermen heeft de S Pen een punt gekregen die, wanneer er teveel druk wordt uitgeoefend, zich terugtrekt.

Samsung Galaxy Z Flip 3 kopen

De Galaxy Z Flip 3 is voor een ander publiek die meer naar design en uiterlijk kijken. En dat uiterlijk mag er zijn op de Samsung Galaxy Z Flip 3 want wederom is dit toestel in schitterende kleuren te verkrijgen. Het scherm dat zich aan de voorkant bevindt heeft een upgrade gekregen en is nu veel groter geworden. Het beslaat een derde van de voorzijde en laat je daardoor makkelijker notificaties en dergelijke lezen. Ook kunnen er nu widgets worden toegevoegd aan dit scherm aan de voorzijde.

Koop de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3 bij T-Mobile

Deze twee nieuwe vouwbare toestellen zijn vast wat voor jou en ze zijn nu te koop bij T-Mobile. Tot en met 26 augustus kun je gebruik maken van een pre-order gift bij de twee toestellen. Bestel je een Samsung Galaxy Z Flip 3 of een Galaxy Z Fold 3 dan ontvang je extra's van een waarde to € 349. Sluit je nu een abonnement af dan krijg je 10 GB voor de prijs van 5 GB. Ook krijg je tot € 200 extra inruilwaarde op Apple, Galaxy Note en de Galaxy Fold. Daarnaast ook het Samsung Care+ pakket en een Notre pack met een oplader, hoesje en een S Pen.

Koop de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3 bij T-Mobile en Tele2 (ADV)

Koop de Galaxy Z Flip 3 bij Tele2

De trendy Samsung Galaxy Z Flip 3 is nu te koop bij Tele2. Als je de telefoon nu bestelt, krijg je voordelen tot wel € 278. Je betaalt geen € 30 aansluitkosten en je krijgt korting op de 20 GB bundel. Daarnaast krijg je het Samsung Care+ pakket en € 200 extra inruilkorting op een Apple, Galaxy Note of Galaxy Fold.

Koop de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3 bij T-Mobile en Tele2 (ADV)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk