ADV: Pre-order de Samsung Galaxy Note 10 bij MediaMarkt en ontvang €100 extra inruilvergoeding

ADV: Pre-order de Samsung Galaxy Note 10 bij MediaMarkt en ontvang €100 extra inruilvergoeding

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Hij is er dan eindelijk, het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De Galaxy Note 10 brengt weer het beste van het beste en je kunt hem nu kopen bij MediaMarkt.

Samsung Galaxy Note 10 

De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 is een echt vlaggenschip van Samsung. Deze telefoon is weer van voor tot achter opgebouwd met de laatste en de snelste technieken.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 heeft een Full HD AMOLED-scherm met een formaat van 6,3 inch. Zijn grote broer of zus doet daar nog een schepje bovenop met een Quad HD AMOLED en een formaat van 6,8 inch. Een film of een serie bekijken op deze telefoons zal een echt feest zijn.

Over snelheid hoef je ook niet klagen bij de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus. Beide toestellen maken gebruik van de laatste en snelste Exynos-chipset. Het werkgeheugen is met 8 GB lekker groot maar als je een echt werkpaard in je handen wil hebben neem je de 12 GB van de Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Met drie camera's aan de achterzijde en een camera aan de voorzijde maak je de mooiste foto's. Bijzonder is het variabele diafragma aan de achterzijde. Daarmee kan de lens zich aanpassen aan de hoeveelheid beschikbare licht. Zo krijg je altijd een duidelijke foto, zelfs in situaties met weinig licht.

Pre-order en ontvang € 100 extra inruilvergoeding op je oude toestel!

Het kan niet anders of dit toestel staat op je 'wil ik hebben'-lijstje. MediaMarkt heeft daarom de beste aanbiedingen voor je.

Als je het toestel nu bestelt dan krijg je €100 (!) extra inruilvergoeding bij aanschaf van het toestel als je je oude smartphone inruilt. Natuurlijk kun je het toestel ook met abonnement bestellen. MediaMarkt helpt je aan een abonnement van elke beschikbare provider. Meer weten? Klik dan hier.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk