Peaks heeft een nieuw design, gemakkelijk beleggen voor iedereen (adv)

Peaks heeft een nieuw design, gemakkelijk beleggen voor iedereen (adv)

Na vijf jaar was het tijd om de app Peaks van een nieuw design te voorzien. In 2017 is de app gestart met een missie. Het bedrijf wilde beleggen voor iedereen bereikbaar en eenvoudig maken. Bij de start was het beleggen zo eenvoudig als het kopen van een kopje koffie en kon je je wisselgeld in de app beleggen. De app had een speelse benadering en draaide om kleine bedragen. Meer dan 130.000 mensen gebruiken de app van Peaks om geld te beleggen, met nu een nieuw design.

Met Peaks kan iedereen eenvoudig beleggen

Met het nieuwe design is de app een stuk serieuzer geworden. Het motto is ook veranderd in 'Financially Forward'. Dat klinkt heel anders dan: 'beleggen met je wisselgeld'. Het design is geïnspireerd op het uiterlijk van het oude papiergeld zoals we dat ooit eens gebruikten. Het risico van een belegging wordt vanaf de implementatie van het nieuwe design aangegeven met golven.

Peaks heeft een nieuw design, gemakkelijk beleggen voor iedereen (adv)

Hoe werkt Peaks?

Beleggen kan ontzettend eenvoudig zijn. Download de app van Peaks en maak een account aan. Eenmaal geïnstalleerd kun je aan de slag met het beleggen van je geld door een aantal fondsen uit te kiezen. Geld kun je elk moment inleggen en weer opnemen door de +/- knoppen te gebruiken. Die staan op de overzichtspagina waar je ook je saldo ziet. Ook kun je de app zo instellen dat je elke week of maand een bedrag automatisch op je beleggingsrekening van de app stort. Zo maak je je eigen spaarpot en heb je al snel veel meer rendement dan op een bankrekening.

Peaks heeft een nieuw design, gemakkelijk beleggen voor iedereen (adv)

Probeer Peaks gratis

Het gebruik van de Peaks-app is gratis en er zijn ook geen transactiekosten. Je betaalt wel een vast maandbedrag plus variabele kosten over de waarde van je beleggingen. De app legt je alles uit en maakt beleggen eenvoudig. Je hebt zelf je budget onder controle en kunt op ieder moment een bedrag toevoegen of terugstorten naar je eigen rekening.