Lezersactie: Koop de Xiaomi Mi Smart Clock en krijg 25% korting op de Mi Band 6 (ADV)

Lezersactie: Koop de Xiaomi Mi Smart Clock en krijg 25% korting op de Mi Band 6 (ADV)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Ook Xiaomi heeft een product met integratie van Google Assistent. Het bedrijf kondigde onlangs de Xiaomi Smart Clock aan en deze is nu te koop in Nederland en België. Koop je deze Xiaomi Smart Clock in de AWshop dan ontvang je 25% korting op de Xiaomi Mi Band 6.

Xiaomi Smart Clock

De meest praktische toepassing van deze Smart Clock is als wekker in je slaapkamer, maar hij misstaat ook niet in de huiskamer of kantoor. Het slimme apparaatje dient voornamelijk als klok en wekker wanneer je hem naast je bed gebruikt. Natuurlijk werkt de Xiaomi Smart Clock met Google Assistent zodat je hem via spraak kunt bedienen.

Het design van de Mi Smart Clock is minimalistisch en kan daarom in vrijwel elk interieur geplaatst worden. Het scherm is 3,97 inch groot en heeft mooie kleuren. Naast Google Assistent beschikt het apparaat over een Chromecast. Daarnaast kan het de tijd tonen, het weerbericht, een diavoorstelling van je foto's en je agenda.

Gekleurde cijfers op het beeldscherm

Gekleurde cijfers op het beeldscherm

Smarthomebediening

De Xiaomi Smart Clock past prima in je slimme huis. Zo kun je bijvoorbeeld videobeelden van je beveiligingscamera op het scherm raadplegen. Om lekker rustig wakker te worden beschikt de klok over een 'Sunrise alarm'. Daarmee licht het scherm steeds meer op alvorens je wekker af gaat zodat je op een meer natuurlijke manier gewekt wordt. De Smart Clock van Xiaomi heeft verder een ingebouwde 1,5 inch speaker en twee microfoons die je stemgeluid van op lange afstand moeten opnemen.

Mi Smart Clock

Mi Smart Clock

Koop de Xiaomi Smart Clock en ontvang 25% korting op de Mi Band 6

Koop de Smart Clock, met een prijs van 49,99 euro in de AWshop en ontvang de Xiaomi Mi Band 6 met 25% korting!

Hoe werkt het?

Stop zowel de Smart Clock als de Mi Band 6 in je mandje en de korting zal automatisch verrekend worden. Zie onderstaand screenshot.

Bestel beide producten en de korting zal automatisch verrekend worden

Bestel beide producten en de korting zal automatisch verrekend worden

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk