iBood Hunt, twee dagen jagen op mooie koopjes!

iBood Hunt, twee dagen jagen op mooie koopjes!
Jaag jij graag op mooie koopjes dan is de iBood Hunt voor jou het perfecte jachtterrein. Twee dagen lang komen de mooiste aanbiedingen voorbij. Je moet er wel snel bij zijn anders ben je te laat.

iBood Hunt

De  iBood Hunt is het terrein voor de echte koopjesjagers. Twee dagen achter elkaar zie je elke paar minuten een flinke deal voorbij komen. Let je even niet op dan is het zo gebeurd en ben je te laat. Dit is niks voor luie kopers, want dit is het moment voor de echte professional.

iBood Hunt

Tijdens de twee dagen van de iBood Hunt komen de aanbiedingen op de site voorbij en alleen dan kun je bestellen tegen de genoemde lage prijs. Dat betekent dat je een hele dag moet opletten, anders ben je te laat. Gelukkig hoor je bij elke deal een harde bel zodat je weet dat je snel moet gaan kijken of deze aanbieding wat voor jou is.

Meer deals

Als je geen tijd hebt om de hele dag op de site van iBood.nl te kijken, dan zijn er ook aanbiedingen die de hele dag gelden. Er zijn namelijk een aantal langlopende aanbiedingen waar je meer tijd voor hebt om ze te bekijken en te kopen. We zetten hieronder alvast een aantal leuke en handige producten op een rij.

> Aftershokz Trekx Air, bone conduction hoofdtelefoon € 79,95

Aftershokx Trekz Air

> JBL Tune Bluetooth headset voor maar € 49,95

JBL Tune 600 BT

> 4 x Woox Smartplug van € 79,95 voor maar € 34,94

Woox Smartplug

Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedingen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties