Hoge kortingen op deze producten van Xiaomi, op=op (adv)

Hoge kortingen op deze producten van Xiaomi, op=op (adv)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Xiaomi maakt niet alleen smartphones en fitness trackers. Het bedrijf produceert een breed programma aan producten die het leven een stuk makkelijker maken. De webshop 7choco.com verkoopt op dit moment een aantal producten van Xiaomi tegen hele scherpe prijzen. Maak gebruik van de kortingscode om gebruik te maken van de scherpe prijs.

-> Betaal geen € 849,99 maar € 783 voor de Xiaomi electrische step 4 Pro
-> Betaal geen € 59,99 maar € 49,49 voor de Mi Smart Kettle
-> Betaal geen € 32,99 maar € 21,49 voor de Sonic Inface
-> Betaal geen € 26,99 maar € 22,00 voor de UC130 Stopcontact 5 in 1 Power Plug

Xiaomi electrische step 4 Pro

De elektrische step is HET vervoermiddel dan deze tijd. Xiaomi is marktleider in het verkopen van deze vervoersmiddelen. De Xiaomi Step 4 Pro is 60 mm hoger en 68 mm langer dan zijn voorganger en daardoor nog comfortabeler te berijden. Hij is gemaakt van een sterke aluminiumlegering van ruimtevaartkwaliteit, waardoor de step extreem duurzaam en licht is. De DuraGel-band van 10" geven comfort en stabiliteit tijdens het rijden. Je maakt gebruik van drie versnellingen

-> Betaal geen € 849,99 maar € 783

Hoge kortingen op deze producten van Xiaomi, op=op (adv)

Xiaomi Mi Smart Kettle Pro

Een waterkoker bedienen met een app? Ja dat kan. Deze Mi Smart Kettle Pro kun je via je smartphone en de Mi Home-app bedienen. Je krijgt snel, eenvoudig en veilig heet water. Het apparaat heeft een weergave voor de temperatuur en heeft een warmhoudfunctie tot 12 uur. Je kunt vooraf de instellingen definiëren voor babyvoeding of bijvoorbeeld thee. Even snel water koken voor een kop soep of een kop thee is een makkie met deze mooie digitale waterkoker.

-> Deze prachtige digitale waterkoker kost geen € 59,99 maar € 49,49

Hoge kortingen op deze producten van Xiaomi, op=op (adv)

Xiaomi INFACE Sonic Facial Device PRO

Dat perzikhuidje van jou heeft verzorging nodig en dat doe je met de Xiaomi INFACE Sonic Facial Device PRO. Dit apparaat gebruik je voor de dagelijkse huidverzorging. De siliconen borsteltjes en trillingen reinigt de huid en zowel mannen als vrouwen kunnen het gebruiken. Per laadbeurt meer dan 150 keer te gebruiken.

-> Betaal geen € 32,99 maar € 21,49

Hoge kortingen op deze producten van Xiaomi, op=op (adv)

Accetel UC130 Stopcontact 5 in 1 Power Plug

Heb jij ook genoeg van alle stekkers in je huis koop dan deze Powerplug. Steek hem eenvoudig in het stopcontact en je hebt er een heleboel aansluitingen bij, ook USB C!

-> Betaal geen € 26,99 maar € 22,00

Hoge kortingen op deze producten van Xiaomi, op=op (adv)

Bezoek de website 7choco.com om de producten te bekijken

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk