ADV: Het beste uit China, smartphone met 10.000 mAh-accu, dashcam en smartband voor €8,50

ADV: Het beste uit China, smartphone met 10.000 mAh-accu, dashcam en smartband voor €8,50
In onze wekelijkse rubriek 'Het beste uit China' deze keer weer een aantal leuke producten zoals een dashcam, smartband en een smartphone met een 10.000 mAh accu.

HOMTOM HT70 met 10.000 mAh-accu

We hebben weer een nieuwe smartphone uit China en deze keer een met een hele dikke accu van wel 10.000 mAh groot. Aan de achterzijde van de HOMTOM HT70 zitten twee camera's van 13 megapixel en 2 megapixel groot aan de voorkant zit een  selfie-camera van 8 megapixel. Aan de binnenzijde vinden we 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslag en de chipset heeft acht rekenkernen en komt van MediaTek. Het beeldscherm van deze smartphone is 6 inch groot en het draait op Android 7.0.

> Deze HOMTOM HY70 kost nu maar €134,42 bij GearBest

HomTom HD70

TenFifteen F2 3G Smartwatch Phone

Een mooie smartwatch met een sportief uiterlijk dat is de TenFifteen F2 3G. Het beschikt over alle wat je van een smartwatch verwacht en dan nog een beetje meer. Hartslag meten, beweging, notificaties lezen en je kunt er zelfs mee bellen. Aan de achterzijde kun je namelijk een simkaart kwijt, dus je smartphone kun je thuislaten. Het horloge heeft een AMOLED-scherm met 400 x 400 megapixelresolutie, 1GB aan werkgeheugen en 16GB interne opslag. 

> Deze TenFifteen F2 3G kost maar €90,28 bij GearBest

Tenfifteen smartwatch

Nederlandse kortingcodes

Speciaal voor de Nederlandse klanten heeft GearBest een eigen pagina met kortingen gemaakt. Daar kun je producten vinden die je met extra korting kunt kopen. Hieronder hebben we er alvast twee uitgelicht.

Y2 Plus Smart Bluetooth Wristband

Deze smartband doet alles wat je ervan mag verwachten want hij meet alles wat belangrijk voor je is. Hartslag, bloeddruk, zuurstofgehalte en je slaap-kwaliteit. Het kleine OLED-scherm geeft je duidelijke informatie over je bewegingen maar ook de notificaties van je smartphone.

> De Y2 Plus smartband kost maar €8,20 met de Code: NLWristband

Y2 smartband

G1W-CB DashCam 

Deze DashCam neemt alles op wat er voor je op de weg gebeurt. Het verhoogt de veiligheid en wanneer er iets gebeurt heb je waterdicht bewijs op de camera staan.  Het heeft een 2,7 inch-scherm en een 12 megapixelresolutie met een 120 graden wide-angle lens.

> Koop deze Dashcam voor maar €32,82 met de code: NLG1WCB

DashCam

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties