Dagdeal: Google Home Mini Philips Hue Starter Pack

Dagdeal: Google Home Mini Philips Hue Starter Pack

Google Home Mini Philips Hue Starter Pack

Een van de leukste dingen die je kunt doen met een Google Home (Mini) en Google Assistent is je huis automatiseren. Hoe makkelijk is het om wanneer je je huis binnenkomt met je handen vol te kunnen roepen "Ok, Google zet de lichten in de woonkamer aan?"

Google Home Mini Philips Hue Starter Pack

Google heeft samen met Philips Hue een starterpack samengesteld zodat iedereen die dit wil proberen een goedkope start kunnen aanbieden. Met dit pakket kun je een eerste stap maken om je huis slim te maken. Het starterpack bestaat uit:

> White & Color bulb (3x)

> Google Home Mini

> Bridge 2.0

> Netsnoer

> LAN-kabel

> Hue dimmer

> Handleiding Philips Hue Starter Pack

> Handleiding Google Home Mini

Als je voor 25 maart 2019 dit pakket aanschaft dan krijg je er ook nog eens 3 maanden gratis YouTube Premium bij. Hiermee kun je YouTube gebruiken zonder de advertentie en YouTube Originals bekijken, dat is content die speciaal voor YouTube is gemaakt.

Starter Pack kopen

Deze Google Home Mini Philips Hue Starter Pack is te koop voor €179 bij onder andere Coolblue en de MediaMarkt.

Dank je wel voor de tip Ronald!

Deze deal is helaas afgelopen. Schrijf je in voor Androidworld deals en dan houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Androidworld Deals

Lees meer over:
Deal van de week

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties