Gezocht: Android Developers!

Gezocht: Android Developers!

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

The House of Appril is een nieuw personeelsbureau gespecialiseerd in mobile software. Dit nieuwe platform staat geheel in het teken van het bijeenbrengen van app-professionals en bedrijven die voorop lopen in de digitale transitie. Zij promoten en ondersteunen iedereen die meewerkt aan een app, van conceptfase tot in de Appstore. Dit doen zij vanuit hun netwerk, met de vacatures, trainingen en events.

Ontstaan vanuit de app-community

Met 9 jaar ervaring als organisator van het Appril-festival heeft The House of Appril een enorm netwerk opgebouwd. Hiermee beschikt The House of Appril over de juiste kennis en tools voor een succesvolle invulling van de vacature. Zowel voor de werkgever als de werknemer.

Gezocht: Android Developers!

Luister en solliciteer

De vacatures kun je vinden op de website van The House of Appril, maar dat is niet het enige, de vacatures zijn ook terug te luisteren als podcast. Zo luister je naar een kort interview dat opgenomen is met de developer van het bureau dat op zoek is naar jou. Van developer tot developer, zo hoor jij precies wat je nodig hebt om bij ons te komen solliciteren.

Vacature 1: Senior Android Lead Developer

Vind jij apps ontwikkelen het allerleukste wat er is, en ben je vaak op zoek naar de leukste klussen – de echte pareltjes? Dan komen wij graag met je in contact. Als gespecialiseerd bureau voor app-developers hebben wij contact met de meest interessante bedrijven op dit gebied. Of het nu een klein bedrijf is dat met innovatieve apps een internationaal klantenbestand heeft opgebouwd, of een groot bedrijf dat versterking zoekt voor z’n in-house team: wij kennen ze.

Vandaag zijn wij opzoek naar een Lead developer/Android-expert die bijdraagt aan de digitale transformatie van onze klanten en de drijvende kracht achter Android-team is. Voor deze functie heb je minimaal vijf jaar ervaring met mobile development. Als lid van het scrumteam werk je samen aan het beste resultaat. Je bent bevoegd om de beste oplossing voor onze klanten te creëren en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het mobiele platform: het bouwen, testen en ondersteunen ervan. Je bent in staat om de basisactiviteiten van andere DevOps-teamleden waar nodig over te nemen, zoals het uitvoeren van bedrijfsanalyses, coderen, uitvoeren van tests of ondersteunende activiteiten.

Vacature 2: Experienced Android Developer

Als ervaren mobiele applicatie-ontwikkelaar focus je je graag op het maken, realiseren en onderhouden van mobiele applicaties. Dit zijn apps die gekoppeld zijn aan grote backend-systemen van onze klanten. Het is jouw taak om de app goed te laten werken in samenwerking met de backend. Je hebt een professionele en open mentaliteit. Je bent een ontwikkelaar die zijn werk afmaakt en graag nieuwe mogelijkheden verkent en ontwikkelt!

Meer informatie

Heb je interesse in een van deze vacatures neem dan hier contact op met Jacqueline. Ook wanneer je een vacature wil aanbieden via The House of Appril kun je dit formulier gebruiken. Wil je meer weten over dit bureau, de vacatures en de events die zij verzorgen, kijk dan op: www.thehouseofappril.com.

Gezocht: Android Developers!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk