Geruchten over Samsung S11 en de Samsung S20

Geruchten over Samsung S11 en de Samsung S20
Op 11 februari zal Samsung het doek aftrekken van enkele nieuwe toestellen in de Galaxy-serie. Welke geruchten hebben we tot nu toe kunnen lezen over deze producten?

Geruchten over Samsung S11 en de Samsung S20

Op de afgelopen CES 2020 in Las Vegas toonde Samsung een hoop nieuwe producten en technologie. De nieuwe Samsung Qled 8k tv’s waren het paradepaardje en dat is opvallend omdat veel mensen toch iets hadden verwacht betreffende de Samsung S11. Maar dit bleek dus niet het geval want Samsung toont zijn nieuwe vlaggenschepen in de regel vlak voor de tweede grote beurs van het jaar en dat is de MWC in Barcelona. Wel werden de bezoekers van de CES getrakteerd op een nieuw prototype telefoon, een telefoon die uittrekbaar is.

De geruchten over de Samsung Galaxy S11 of S20 nemen toe en we komen steeds meer te weten over hoe de toestellen er uit gaan zien. Volgens de geruchten zullen de nieuwe toestellen niet de Galaxy S11 indicatie krijgen maar als  Samsung Galaxy S20 door het leven zal gaan. In de teaser die Samsung  onlangs deelde werd ook al een datum genoemd. De release datum van de nieuwe toestellen zal op 11 februari  plaatsvinden. We denken dat we dus op deze datum de nieuwe Samsung Galaxy S20 op het podium kunnen verwachten. Dit is dus een datum om in je agenda te noteren. Maar wat kunnen we nog meer verwachten?

Let wel het gaat hier om geruchten, of deze allemaal kloppen weten we pas op de avond zelf. Naast de datum zijn er al veel specificaties gelekt. Dus wat kunnen we verwachten? Het nieuwe vlaggenschip model, de Samsung S20 zal waarschijnlijk worden uitgerust met een 120hz scherm. Deze verversingsnelheid kwamen we ook al tegen bij onder meer Razor en One Plus. Het geeft de gebruiker een vloeiende ervaring en is een absolute must bij mobile gaming. Zeker met een game als Call of Duty op een smartphone.

Daarnaast zal er waarschijnlijk sterk worden ingezet op 5G. Met de hoge snelheid en grote capaciteit van deze verbinding gaan er voor mobiele gebruikers nieuwe deuren open. Of Samsung voor dit model in zee is gegaan met Qualcomm, dat blijft een vraag. Het kan goed mogelijk zijn dat ze in Europa hun eigen Exynos processor gaan gebruiken.
Wat nu ook al bijna met zekerheid kunnen zeggen is dat de vingerafdrukscanner gewoon onder het scherm zal blijven. Maar zal Samsung er ook in slagen om de camera achter het scherm krijgen? Zonder punch hole?  Vermoedelijk verliest de Samsung Galaxy S20 wel de 3.5mm jackplug aansluiting voor koptelefoons of in ears. De laatste jaren neemt Samsung grote sprongen wat betreft technologie op hun concurrent Apple. Op 11 februari zullen we zien hoe groot de sprong deze keer is.

Camera

Samsung komt altijd verrassend uit de hoek en met veel nieuwe technologie. Naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy S20 een camera met een resolutie van 108 megapixel. Deze sensor wordt al gebruikt in andere toestellen en zou dus ook te vinden zijn in de nieuwe Samsung Galaxy S20. Ook zou de telefoon beschikken over meer dan 5x optische zoom. Ook wordt er gesproken over 5G in de telefoon. Iets wat in een nieuw model eigenlijk niet mag ontbreken. Er bestaat een mogelijkheid dat Samsung hun voorsprong op Apple wil vergroten. Dit zou mogelijk zijn door een front camera onder het scherm te plaatsen, zonder punch hole. En een pr-actie waarbij je een iPhone kan inleveren voor korting op een nieuwe Samsung Galaxy. Maar dat zijn geruchten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties