Tele2 verzorgt livestream Samsung Galaxy S8 [+winactie] #adv

Tele2 verzorgt livestream Samsung Galaxy S8 [+winactie] #adv
Tijdens een evenement in Londen wordt de opvolger van de Galaxy S7 officieel aangekondigd. Vlogger Bor van Tele2 is erbij en zet een livestream op.

Opvolger Galaxy S7

De opvolger van de Galaxy S7 is al maanden in het nieuws en om 17.00 start de livestream van het aankondigings-evenement van Samsung. Dit vindt plaats in Londen en er zal meer dan genoeg te zien zijn. Zo worden onder andere alle details omtrent de nieuwe topsmartphone van Samsung onthuld en zien we of de geruchten van de afgelopen maanden ook daadwerkelijk kloppen. Vlogger Bor zet een livestream op en doet daarnaast verslag van het evenement, maar er is nog meer...

Niet omdat het moet, maar omdat het kan zal hij misschien ook nog een toestel mee naar huis nemen. Jij maakt kans om dit toestel ook daadwerkelijk te winnen. Voor nu: sit back and relax en check de stream hieronder. Daar zul je niet alleen alle info rondom deze nieuwe smartphone vinden, maar ook zien hoe je kans maakt op deze gloednieuwe smartphone waarvan er waarschijnlijk weer miljoenen over de toonbank zullen gaan. 

Check hier de volledige Samsung-livestream.

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 10

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties