FRITZ!Repeater: WiFi in alle hoeken van het huis (ADV)

FRITZ!Repeater: WiFi in alle hoeken van het huis (ADV)

Het is al (te) vaak gezegd, maar we doen het nog een keer. Door de huidige situatie rondom corona hebben we er allemaal een aantal uitdagingen bij gekregen, omdat we thuis moeten werken. Dan loop je tegen een aantal obstakels aan waaronder een slecht bereik van de WiFi.

Overal goede WiFi

Heel veel mensen werken nu gedwongen thuis en dat is even schakelen. Zo moet er ergens een werkplek gemaakt worden waar je rustig aan de slag kan. Deze werkplek is vaak in een uithoek van het huis waar je bijvoorbeeld geen last hebt van de kinderen die aan het spelen zijn. Een bureau, goede stoel en een extra scherm zijn zo geregeld en dan kom je erachter dat de WiFi het net niet haalt naar je werkplek met als gevolg: haperende video meetings en lange downloadtijden van documenten en andere zaken.

FRITZ! is een bekende producent van producten voor het thuisnetwerk zoals routers en ip-telefoons. De FRITZ!Repeater 2400 is een product dat voor heel veel thuiswerkers een uitkomst zal zijn.

FRITZ!Repeater 2400

De taak van een repeater (herhaler) is heel eenvoudig. Hij pikt het WiFi-signaal van de router op en geeft het versterkt weer door. Zo creëer je een extra punt waar je op kan aansluiten met je draadloze apparatuur.

FRITZ!Repeater: WiFi in alle hoeken van het huis (ADV)

De FRITZ!Repeater 2400 helpt je snel en eenvoudig aan een beter WiFi-signaal in huis. Deze repeater werkt met vrijwel elke draadloze router. De installatie is eenvoudig en makkelijk uit te voeren door de uitgebreide documentatie in de doos. Je hoeft geen kabels te trekken of ingewikkelde handelingen uit te voeren. De repeater is voorzien van een stekker en daarmee stop je hem in het stopcontact in de buurt van je eigen router. Via je laptop verbind je met de FRITZ!Repeater 2400 door de meegeleverde netwerksleutel in te voeren.

FRITZ!Repeater: WiFi in alle hoeken van het huis (ADV)

Door op je laptop naar http://fritz.repeater te gaan, kun je de configuratie voltooien waarna de repeater klaar voor gebruik is. Door de led lampjes aan de voorzijde weet je precies of het apparaat zich op de juiste positie bevindt in huis om je het beste signaal te geven. Connect je draadloze apparaten met de repeater en je kunt aan het werk!

FRITZ!Repeater 2400 kopen

Deze repeater kost maar € 89 en is te koop bij onder andere Coolblue, Bol.com en de MediaMarkt.

Lees meer over:
Aanbieding