Engels voetbal kijk je via de Viaplay app met 25% korting (adv)

Engels voetbal kijk je via de Viaplay app met 25% korting (adv)

Sinds de start van het nieuwe Formule 1 seizoen is er een nieuwe streamingsdienst actief in Nederland. ViaPlay is een Zweeds bedrijf en beschikt sinds dit jaar over de uitzendrechten van alle F1-races. Ben je geen fan van het racen dan is er nog meer te zien voor jou bij ViaPlay. Deze streamingdienst heeft inmiddels ook een behoorlijk portofolio wanneer het gaat om voetbal.

Kijk de Premier League op Viaplay

Wanneer je een grote fan bent van voetbal dan kijk je graag naar de Premier League. Deze Engelse competitie is op dit moment wel de meest aansprekende die er is. Clubs als Liverpool, Arsenal, Manchester United en Manchester City strijden ook dit seizoen weer om de wist in deze competitie. Naast de clubs volg je natuurlijk ook de Nederlanders in Engelse dienst zoals Virgil van Dijk die al jaren het hoogste niveau haalt bij Liverpool. Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe Erik ten Hag het er vanaf gaat brengen als coach van Manchester United. Genoeg om te beleven dus.

Naast de Premier League kijk je ook naar het EFL Championship en de Carabao Cup waarmee je bijna al het Engelse voetbal ziet. Heb je dan nog niet genoeg? Dan schakel je gewoon door naar de Duitse Bundesliga. Jij komt nooit meer van die bank.

Zo kijk je Engels voetbal op Viaplay met korting

De rechten van de Premier League liggen exclusief bij ViaPlay dus om deze competitie te volgen heb je een abonnement nodig bij deze streamingdienst. Een maandabonnement op Viaplay kost € 13,99 en daarvoor kijk je onder andere exclusief de Premier League, Formule 1 en de Bundesliga. Wanneer je een jaarcontract afsluit dan krijg je 25% korting en betaal je € 10,49 per maand.

Engels voetbal kijk je via de Viaplay app met 25% korting (adv)

Het maandabonnement van ViaPlay kun je opzeggen wanneer je wil. De aanbieding voor het jaarabonnement ga je aan voor 12 aaneengesloten maanden en kun je tussendoor niet opzeggen. Ga jij genieten van al deze sport?

Kijk sport, films en series op Viaplay vanaf € 10,49 per maand

Viaplay heeft de exclusieve rechten op al het Engelse voetbal, de Bundesliga in Duitsland, Formule 1 en je kijkt er ook Lees meer

Vanaf € 10,49 per maand

Bestel op

Lees meer over:
Aanbieding