Adv: Drie mensen die de Samsung Galaxy Note9 niet meer willen loslaten

Adv: Drie mensen die de Samsung Galaxy Note9 niet meer willen loslaten
De Samsung Galaxy Note9 is een krachtpatser met state-of-the-art techniek die zowel privé als tijdens het werk je beste vriend kan zijn. We hebben drie mensen de kans gegeven om een paar dagen met de Samsung Galaxy Note9 door te brengen en dit is wat ze er van vonden.

Dit is er zo fijn aan een Samsung Galaxy Note9

Wist je dat Samsung de uitvinder is van de smartphone met het grote scherm? Lang geleden bracht Samsung de eerste Note op de markt, en iedereen dacht dat ze gek waren geworden. Achteraf kunnen we wel stellen dat ze gelijk hebben gekregen, want de Samsung Galaxy Note-serie is enorm populair geworden.

De Samsung Galaxy Note9 is de parel in de kroon van Samsung, en hij heeft veel kwaliteiten. Om die te ervaren hebben we een aantal mensen de Samsung Galaxy Note laten gebruiken, en we hebben achteraf gevraagd wat ze het fijnste vonden aan het toestel.

Samsung Galaxy Note 9

Geheugen

Mick schrijft voor de lifestylesite AskMen, en hij is een gepassioneerd fotograaf. Hij is onder andere erg blij met de grote opslagcapaciteit. Als je het 512GB-model gebruikt en daar nog eens een microSD-kaart instopt van 512GB, dan heb je gewoon 1TB in je broekzak. Op de vraag of je zoveel opslag wel nodig hebt, antwoordt Mick: "Ik wel! zo kan al mijn foto's in RAW opslaan, en dat zijn grote bestanden. Daarnaast maak ik ook veel foto's als ik een locatie ga verkennen." Overigens is ook de camera van de Note9 van grote waarde voor de fotograaf. "De meeste locaties die ik ga verkennen, hebben slecht licht, maar omdat de camera van de Note9 van twee verschillende diafragma gebruik kan maken, krijg ik zelfs bij slecht licht een goed resultaat".

Note 9

Uithoudingsvermogen

Nick is hoofdredacteur bij de gamingwebsite IGN en hij ademt games. Sinds kort heeft hij de Samsung Galaxy Note9, en hij is ook vooral heel erg tevreden over de batterij. "Ik speel veel games als PUBG en Fortnite en dan is een grote en krachtige batterij cruciaal".  De Samsung Galaxy Note9 heeft een stevige 4000 mAh batterij aan boord waarmee je een hele dag door kan. "Door mijn baan als hoofdredacteur moet ik vertrouwen op mijn smartphone. Dan kan ik natuurlijk niet plots een lege batterij krijgen, omdat ik onderweg een paar games heb gespeeld." 

Fortnite op de Note9

Snelheid

Als commercieel directeur moet Camiel snel reageren op situaties, ook als hij onderweg is. "In mijn vakgebied draait het om het juiste voorstel op het juiste moment", zegt Camiel. Door de snelheid van de Samsung Galaxy Note9 kan hij voorstellen snel downloaden voordat hij in een meeting stapt, en heeft hij altijd de juiste cijfers ter beschikking. "Naast de snelheid ben ik natuurlijk ook heel erg blij met de grote batterij en het grote scherm, want dat maakt het net allemaal iets makkelijker". Een onderdeel waar hij aan moest wennen - maar nu niet meer zonder kan - is de S pen. "Ik laat mijn papieren notitieblok nu thuis liggen en gebruik de S pen om aantekeningen te maken, veel eenvoudiger".

Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note9 is voor iedereen

De Samsung Galaxy Note9 biedt deze drie vakmensen een prima oplossing tijdens het werk. Maar je hoeft geen fotograaf of commercieel directeur te zijn om het gemak van het toestel te ervaren. Het grote scherm is ook heerlijk om op te Netflixen of live naar voetbal te kijken. Met de S Pen kun je ook een tekening maken of 'Boter, Kaas en Eieren' spelen in de wachtkamer bij de tandarts. De batterij heeft capaciteit genoeg voor een dag shoppen met daaraan vast een gezellige avond uit. Kortom de Samsung Galaxy Note9 heeft altijd iets wat jou beter maakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties