Dit kun je verdienen met Governor of Poker 3 (spoiler, het is geen geld) (adv)

Dit kun je verdienen met Governor of Poker 3 (spoiler, het is geen geld) (adv)

Een spel speel je voor de gezelligheid, om tijd door te brengen met familie en vrienden en natuurlijk voor de winst. En bij winnen hoort een beloning want dan kun je aan anderen laten zien wat je bereikt hebt. De leukste online pokerapp Governor of Poker 3 beloont je ook voor het winnen en het volbrengen van de missies.

Wat is er allemaal te winnen en verzamelen?

Wanneer je een spel speelt wil je natuurlijk ook iets winnen of verdienen, dat laat zien hoe goed je bent en hoe veel je al bereikt hebt. In Governor of Poker zijn verschillende mogelijkheden om jezelf te belonen en je status te verhogen.

Als eerste wil je natuurlijk zoveel mogelijk Chips bemachtigen tijden het spelen van Governor Of Poker. Deze Chips kun je verdienen door te winnen aan een tafel en de app beloond je ook nog eens met extra wanneer je regelmatig inlogt in de app. Hoe groter je 'stack' met Chips hoe hoger je titel die zichtbaar is voor andere spelers in het spel.

Hoe vaker je het spel speelt hoe meer ervaren je bent. In Governor of Poker drukken ze dat uit in 'XP' en dat staat voor Experience Points. Hoe meer van deze punten des te hoger het level van jou als speler.

Naast de titels en levels zijn er ook meer tastbare of beter zichtbare zaken te winnen in het spel. Zo kun je ook het kostbare edelmetaal Goud verdienen en hiermee kun je allerlei aankopen doen in de game. Zo kun je een speciale hoed of pin aanschaffen, deze geven jou dan weer status als speler en een landenhoed of een landenpin laat zien waar je vandaan komt.

Een rad van fortuin kennen we allemaal en dat is ook aanwezig in Governor of Poker. Geef een slinger (Spin) aan het rad en je kan zomaar extra goud winnen, dubbele XP of een stapel chips.

Als speler in dit spel kun je dus aanzien verdienen met je stack aan Chips, je aantal XP en het uiterlijk vertoon van je personage. Dit kun je ook nog eens uitbreiden met de kisten vol met prijzen die je ontvangt bij het voltooien van een uitdaging met een team. Geschenken kun je overigens ook weer doorgeven aan andere spelers aan een tafel. Hiermee scoor je Karmapunten want aardig zijn voor je medespelers is altijd goed!

Leuke thema's bij Governor of Poker 3

Het spelletje poker verandert niet maar hoe en waar je het speelt wel, daar zorgt Governor of Poker 3 wel voor. Deze app is namelijk de leukste manier om het spel poker online met vrienden te spelen. Niet alleen door de functionaliteiten in de app maar ook het uiterlijk en de beleving tijdens het spelen veranderd.

Dit kun je verdienen met Governor of Poker 3 (spoiler, het is geen geld) (adv)

Dit doet Governor of Poker 3 door het instellen van diverse thema's die regelmatig veranderen door het jaar heen. We hebben net het Brazilian Carnaval afgesloten en daarvoor speelde je poker in een Alien of een Viking thema. Op dit moment is Governor of Poker 3 helemaal in de ban van de riddertijd tijdens het thema 'Knights'.

Tijdens een dergelijke periode wordt de game omgezet in de stijl van het thema en zijn bijvoorbeeld de hoofddeksels die je kunt verdienen tijdens 'Knights' veranderd in schitterende ridderhelmen. Natuurlijk heeft het boegbeeld van Governor of Poker Daisy haar outfit ook aangepast.

Dit kun je verdienen met Governor of Poker 3 (spoiler, het is geen geld) (adv)

Naast de leuke thema's zorgt Governor of Poker dat er altijd wat te beleven is in en rond de app. Er zijn verschillende plekken op de kaart waar je kunt spelen, je kunt aan evenementen meedoen of samen met je vrienden spelen. In ieder geval tref je altijd leuke en enthousiaste tegenstanders en dat zorgt voor enorm veel speelplezier in de app en aan de pokertafel.

Governor of Poker 3 - Texas
Governor of Poker is de app voor het spelen van de leukste pokerspellen. In deze app speel je tegen andere enthousiaste spelers in een leuke setting. Wanneer je de g ..

Meer info

Ontvang 25.000 chips gratis voor Governor of Poker

Poker is een game van inzicht, tactiek, bluf en van de juiste inzet. Dat inzetten doe je met chips. Deze gebruik je als inzet tijdens het spel en wanneer je een rondje wint zijn alle chips in de pot voor jou! Governor of Poker en Androidworld geven chips weg aan ieder die een code aanvraagt via het onderstaande formulier. Deze 25.000 chips ontvang je extra bovenop je startkapitaal van 30.000 chips!

Gebruik je de app of kun je het formulier niet zien, klik dan hier

Lees meer over:
Governor of Poker 3 - Texas