ADV: Dit is het beste uit China, Xiaomi Mi Mix 2 met 25% korting

ADV: Dit is het beste uit China, Xiaomi Mi Mix 2 met 25% korting

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Het Chinese merk Xiaomi is erg populair. De producten zijn goed en de prijzen laag, en die prijzen kunnen nog lager via onze partners. Hieronder vind je een aantal bekende en minder bekende producten van dit merk voor een interessante prijs.

Xiaomi Mi Band 2

De Xiaomi Mi Band 2 is een bekende sportstracker voorzien van een klein OLED-scherm. Het trackt je bewegingen op een dag maar ook je slaapritme. Vanwege de IP67-certificering mag nat de band worden dus een regenbui of zwembad hoeft geen probleem te zijn.

De Mi Band 2 koop je nu met 37% korting voor maar €19,31. 

Bekijk product Button
Bekijk product

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi TV Box (internationale versie)

Deze Android TV box is voorzien van een quad-core processor en heeft ook ondersteuning voor de Chromecast dus je hebt de keuze. Voorzien van een afstandbediening die je ook met je stem kunt gebruiken.

De Mi TV Box koop je nu met 17% korting voor maar €59,74, zolang de actie duurt. 

Bekijk product Button

Bekijk Product

Xiaomi TV

Xiaomi Mi Robot Stofzuiger

Bij Xiaomi maken ze veel meer dan alleen smartphones. Wat dacht je van deze robotstofzuiger? Door middel van een bak aan techniek en een intelligent mappingsysteem racet deze stofzuiger door je huis. Dat is heerlijk thuis komen in een schoon huis.

Deze robotstofzuiger koop je nu met 31% korting voor maar €256,39.

Bekijk product Button

Bekijk product

Xiaomi Mi Robot Stofzuiger

Xiaomi Mi Mix 2 

De Xiaomi Mi Mix 2 is een mooie smartphone die praktisch geen schermranden heeft. Onder het prachtige 6 inch-scherm ligt 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslag. Dat laatste kun je natuurlijk nog uitbreiden. De Snapdragon 835-processor maakt dit toestel zuinig en razendsnel.

De Mi Mix 2 koop je nu met met 25% korting voor maar €474,32. 

Bekijk product Button

Bekijk Product

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mijia Smart Camera

Deze IP-camera detecteert beweging en kan 360 graden draaien. Met een picture-in-picture systeem kun je alles in de gaten houden terwijl je ook andere dingen doet op je smartphone.

De Xiaomi Mijia Smart Camera koop je nu met 12% korting voor maar €32,84.

Bekijk product Button

Bekijk product

Xiaomi Mi camera

Xiaomi maakt nog veel meer dan bovenstaande producten. Wanneer je hier rondkijkt, kom je van alles tegen; van elektrische scooters tot en met tandenborstels.

Dit artikel is in samenwerking met GearBest tot stand gekomen.

Let op:Bij veel Xiaomi-telefoons is er geen ondersteuning voor de 800MHz-frequentie (band 20), waardoor klanten van KPN en Vodafone (en dochterproviders) geen volledige 4G-dekking ervaren.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk