Deze tablet van Xiaomi is spotgoedkoop en kan maar een ding... (ADV)

Deze tablet van Xiaomi is spotgoedkoop en kan maar een ding... (ADV)

Xiaomi kennen we vooral van de smartphones, maar dit bedrijf maakt echt van alles in zowel de hoge als de lage prijsklasse. Soms kom je daar ontzettend leuke artikelen tegen voor heel weinig geld.

Deze tablet kan maar een ding

Het begrip tablet wordt hier wel een beetje opgerekt maar het is en blijft een groot rechthoekig scherm. De Writing Tablet is groot, kan weinig en is toch ontzettend leuk.

Aan de zijkant van de tablet vinden we een pen die met een magneet op zijn plaats wordt gehouden. Met deze pen kun je op het scherm schrijven en tekenen, omdat het grote scherm drukgevoelig is kun je dunne en dikke lijnen maken. Je kunt je tekst/tekening in elke denkbare kleur maken zolang het maar groen is. Het contrast is goed waardoor de tekst goed te zien is.

Deze tablet van Xiaomi is spotgoedkoop en kan maar een ding... (ADV)

Aan de onderzijde zit een ronde knop waarmee je je tekst/tekening kan wissen om opnieuw te beginnen. Aan de zijkant zit een knop waarmee je het scherm kunt vergrendelen, hiermee kun je voorkomen dat je per ongeluk de tekst of de tekening wist.

Deze tablet van Xiaomi is spotgoedkoop en kan maar een ding... (ADV)

De tablet heeft geen accu en je hoeft hem dus ook niet op te laden. De energie komt uit een kleine knoopcelbatterij die erg lang meegaat, Stel dat je elke dag 100 keer iets maakt en weer wist, dan nog hoef je pas na een jaar de batterij te vervangen. Er zit ook geen aan/uit-knop op de tablet, en hij is altijd direct klaar voor het gebruik.

Waar kan je deze tablet allemaal voor gebruiken

De Writing Tablet is 13,5 inch groot en kan maar een ding en toch zijn er heel veel situatie te verzinnen waar je deze tablet van € 19,99 kunt gebruiken. Het is een groot notitieblok dat je overal en altijd kunt gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens meetings om snel iets uit te tekenen of om op te schrijven. Gebruik het om een boodschap achter te laten voor je familie of huisgenoten wanneer ze iets moeten doen.

Deze tablet van Xiaomi is spotgoedkoop en kan maar een ding... (ADV)

Ben je coach van een sportteam dan kun je de Writing Tablet gebruiken om een spelsituatie of een nieuwe tactiek uit te leggen. Vooral kinderen gaan heel veel plezier beleven aan deze tablet. Ze kunnen hier de hele dag op tekenen of woordjes oefenen zonder dat ze weer achter een 'echt' beeldscherm zitten.

Koop deze tablet voor maar € 19,99 hier!

Inderdaad deze 13,5 inch tablet kost maar € 19,99 (exclusief verzendkosten) in de AWShop. Bestel hem hier en ontvang hem binnen enkele dagen thuis!

Wil je op de hoogte blijven van deze en andere aanbiedingen, schrijf je dan in voor deze nieuwsbrief.

Per abuis was er bij het livegaan van het artikel 20 inch aangegeven in het artikel. Dit is aangepast naar 13,5 inch.

Lees meer over:
Xiaomi

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties