De tas van... Ruud #MWC17

De tas van... Ruud #MWC17

De tas van Ruud

Targus tas

Deze nieuwe Targus-tas heeft meer dan genoeg opbergmogelijkheden en beschikt over twee grote vakken. Deze zijn vervolgens weer onderverdeeld in een aantal handige extra vakken voor onder andere laptop en andere accessoires. Deze stevige rugzak sleept mij (of ik de rugzak) altijd door deze beurzen.

Macbook Pro Touchbar (13 inch, late 2016)

Ja, ik ben zo iemand. Ik heb een nieuwe Macbook gekocht, waarbij ik overgestapt ben naar een 13 inch-model, met touchbar. Hierbij heb ik wel voor 16GB geheugen en 512GB opslag gekozen. De laptop is op dergelijke beurzen één van mijn beste vrienden, daarom altijd aanwezig in mijn tas.

Kodak Ektra

De Kodak Ektra is een geval apart: een smartphone en camera in één. Aan de achterkant vinden we een grote lens en met de aangepaste software is het mogelijk mooie foto's te maken van producten, personen of landschappen. De Kodak Ektra helpt ons om de beurs beter vast te leggen.

Zonnebril

Geloof het of niet, maar in Barcelona schijnt soms de zon. Daarom is een zonnebril natuurlijk een essentieel onderdeel om die spaarzame tijd buiten extra te genieten.

Alcatel Idol 4S met VR-bril

Soms moet je ook even ontspannen, daarom hebben we dit jaar een VR-bril en Alcatel Idol 4S meegenomen. Even iets anders tijdens de beurs of in het appartement, of even een video kijken, dat doen we met de Idol 4S en bijbehorende VR-bril.

Mobile WiFi

Natuurlijk moeten we bereikbaar zijn, daarom hebben we onder andere een Mobile WiFi meegenomen. Hierin gebruiken we lokale simkaarten waarop 5GB data beschikbaar is. Net als andere jaren gebruiken we de data van PrepaidZero, deze hebben we in Nederland aangeschaft en gebruiken we in het buitenland. Handig!

Accupack

Tijdens dergelijke beurzen heb je veel apparaten mee die stroom nodig hebben, veel stroom. Zo moeten laptops en smartphones bijgeladen worden. Daarom is een accupack onmisbaar. Er zijn er ook altijd minstens twee die ik meeneem, mocht er één niet functioneren of leeg zijn.

DJI Osmo+

Dit jaar hebben we het op videogebied anders aangepakt: we filmen met een DJI Osmo+. Deze 4k-camera met Gimbal zorgt voor bijzonder stabiele beelden en dito productshots. We gebruiken de Osmo+ omdat de stabilisatie erg goed is en de bediening prettig verloopt. Als viewfinder gebruik je een smartphone en als opslag een SDkaart. Voor het geluid hebben we een Sennheiser EW 135-p G3 meegenomen, die samenwerkt met de DJI Osmo+.

Enkele van de producten in 'de tas van...' zijn gesponsord.

Lees meer over:
Algemeen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties