Ontdek de spannende sciencefictionfilm '65' nu bij Pathé Thuis

Ontdek de spannende sciencefictionfilm '65' nu bij Pathé Thuis

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Op zoek naar een spannende sciencefictionfilm die je op het puntje van je stoel houdt? Zoek niet verder! Je kan nu via Pathé Thuis '65' kijken en die mag je niet missen. Deze bloedstollende sciencefictionfilm neemt je mee op een enerverende reis op de planeet Aarde van zo'n 65 miljoen jaar geleden. Laten we eens kijken waarom deze film een absolute aanrader is en hoe je hem gemakkelijk kunt bekijken op Pathé Thuis.

Waar gaat 65 over?

Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding.

In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens. 65 is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place en producent Sam Raimi. De film kent hoofdrollen voor Adam Driver, Ariana Greenblatt en Chloe Coleman en werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck & Bryan Woods. De producenten zijn Sam Raimi, Deborah Liebling en Zainab Azizi, evenals Scott Beck en Bryan Woods

Hoe werkt Pathé Thuis?

Natuurlijk wil je meteen deze spannende sciencefictionfilm via Pathé Thuis bekijken. Benieuwd hoe deze Nederlandse streamingdienst precies werkt. Daar lees je alles over in dit artikel.

Zo kijk je 65 thuis op de bank

Pathé Thuis biedt je vanaf nu de mogelijkheid om deze spannende film al vanaf 4,99 euro te huren, gewoon bij jou thuis op de bank. Wist je dat je bij Pathé Thuis een film huurt of koopt zonder abonnement. Je zit dus nergens aan vast. Wacht niet langer en duik in de sciencefictionwereld van 65 op Pathé Thuis!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Advertorials

Dit vind je misschien ook leuk