DagDeal: Chromecast 3 en Chromecast Ultra

DagDeal: Chromecast 3 en Chromecast Ultra

Chromecast en Chromecast Ultra

Dit derde generatie Chromecast werd in oktober 2018 gelanceerd en is de snellere variant van de Chromecast 2. Desondanks is het een geniaal apparaatje wat ons betreft omdat het van elke tv een slimme tv maakt. De Chromecast Ultra is de high-end-versie van deze streamingdongle en biedt ondersteuning voor 4K. Dat wil zeggen dat je 4K content kan streamen naar je tv. Naast de content moet natuurlijk ook je tv een 4K-resolutie hebben om optimaal gebruik te maken van de Chromecast Ultra.

De Chromecast is een klein en wonderlijk apparaat dat voor een meeneemprijs in huis haalt. Desalniettemin zijn de functies van de Chromecast bijzonder krachtig. Je kan content vanaf je telefoon heel eenvoudig op je tv bekijken, van foto's tot video's en ook muziek. Streamen via een Chromecast is ontzettend eenvoudig en vaak werkt het ook een stuk beter dan alternatieve features van smart tv's. Het enige dat je hoeft te doen is het apparaatje in de HDMI-aansluiting van je tv te pluggen.

Google Chromecast 3de generatie

Chromecast 3

Chromecast aanbieding

De Chomecast 3 kost 39 euro via de Google Store maar iBood biedt hem nu aan voor 26,95 euro. Deze aanbieding duurt nog twee dagen of tot wanneer de voorraad uitverkocht is. De Chromecast Ultra kost normaal 79 euro maar vandaag is de Chromecast Ultra bij iBood te verkrijgen voor een bedrag van 59,95 euro.

Deze deal is helaas afgelopen. Schrijf je in voor Androidworld deals en dan houden we je regelmatig op de hoogte van aanbiedingen en winacties.

Androidworld Deals

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties