ADV: Cashback OPPO, tot 100 euro retour op OPPO Reno 10x Zoom, OPPO Reno en OPPO Reno Z

ADV: Cashback OPPO, tot 100 euro retour op OPPO Reno 10x Zoom, OPPO Reno en OPPO Reno Z
Het is bijna weer tijd om naar school of naar het werk te gaan. Je hebt nu nog even de tijd om te checken of je gear wel op orde is. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe smartphone check dan eens de OPPO Reno-serie. Alle drie de toestellen hebben een grote cashback-actie van 19 augustus tot en met 22 september.

Tot 100 euro retour na aankoop van toestel uit OPPO Reno-serie

Ga het nieuwe seizoen aan de slag met een nieuwe smartphone van OPPO. De afgelopen maanden zijn er drie modellen van de OPPO Reno-serie op de markt gebracht. Al deze telefoons doen mee in een grote cashback-actie van 19 augustus tot en met 22 september.

Deze actie geldt voor alle modellen van deze serie. Dit zijn de bedragen die je per toestel retour krijgt op je bankrekening.

> OPPO Reno 10x Zoom – 100 euro cashback

> OPPO Reno - 50 euro cashback

> OPPO Reno Z – 30 euro cashback

De deelnemende winkels aan deze cashback-actie zijn T-Mobile, Ben, MediaMarkt, Belsimpel, Mobiel.nl, Tele2 en Coolblue.

OPPO Reno 10x Zoom

De OPPO Reno 10x Zoom is het vlaggenschip van deze serie. Het toestel heeft een 6,6 inch AMOLED scherm dat op geen enkele manier onderbroken wordt door een notch. Dat is mogelijk door de innovatieve pop-up 16 megapixelcamera aan de bovenzijde. Naast dat de 48 MP primaire camera, 13 MP telelens en 8 MP groothoeklens fantastische foto's maakt, kun je ook nog gebruik maken van het baanbrekende 10 x zoom zonder verlies van kwaliteit. De OPPO Reno 10x Zoom maakt gebruik van de snelle Qualcomm Snapdragon 855-chipset met 8 GB aan werkgeheugen en een intern geheugen van 256 GB. De accu is iets meer dan 4000 mAh groot.

De OPPO Reno 10x Zoom is verkrijgbaar in de kleuren Ocean Green en Jet Black.

Afbeelding van de OPPO Reno 10x Zoom Ocean green

OPPO Reno

De OPPO Reno heeft een 6,4 inch AMOLED-scherm en draait op de Snapdragon 710 met 6 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslag. De accu is met 3765 mAh net iets kleiner dan de Reno 10x Zoom. Het toestel beschikt aan de achterzijde over een 48 megapixel hoofdcamera met een 5 megapixel camera. Ook op dit toestel is de innovatieve pivot-camera met 16 megapixels aanwezig, dus geen notch in het scherm!

De OPPO Reno is verkrijgbaar in de kleuren Ocean Green en Jet Black.

Afbeelding van de OPPO Reno Z

OPPO Reno Z

Deze Reno Z is de ideale Back 2 School-smartphone. Dit toestel zit boordevol techniek en kost toch maar 349 euro, met de cashback van 30 euro betaal je in totaal maar 319 euro voor dit prachttoestel! Het scherm van de OPPO Reno Z is net als bij de OPPO Reno 6,4 inch groot en het heeft dezelfde 4035 mAh-accu als de Reno 10x Zoom. Dit toestel heeft een kleine waterdruppel-notch aan de voorzijde om plaats te maken voor de 32 megapixel selfiecamera. Aan de achterzijde zit een 48 megapixel camera. De OPPO Reno Z maakt gebruik van 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslag.

De OPPO Reno Z is verkrijgbaar in de kleuren Jet Black en Aurora Purple.

Afbeelding van de OPPO Reno Z

Alle drie de modellen in de OPPO Reno-serie maken ook nog eens gebruik van een optische vingerafdrukscanner onder het scherm. Voor meer informatie ga je naar de actiepagina op de website van OPPO.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties