Canvio for smartphone: opladen en back-up in één #adv

Canvio for smartphone: opladen en back-up in één #adv

Opladen en back-up

Tegenwoordig maken we veel foto's, dragen we veel content met ons mee, of het nu gaat om muziek of video, het staat allemaal op de smartphone. Het is dan essentieel dat er een goede back-up is, want stel nu voor je smartphone wordt gestolen of gaat kapot: het is meer dan wenselijk je data veilig en eenvoudig op te slaan.

De Toshiba Canvio for smartphone is een handig apparaatje, dat het beste van twee wereld combineert. Met de handige oplaad-functie, die werkt voor zowel smartphones met USB-C als microUSB, kun je zowel back-uppen en opladen tegelijkertijd.

Het is een kwestie van je smartphone op de Canvio leggen, kabeltje erin en het proces kan beginnen. Of je deze nu op je nachtkastje, in de woonkamer of op kantoor gebruikt, het kan overal. Tijdens het opladen wordt er automatisch een back-up gemaakt van jouw foto's, video's, muziek, contacten en documenten zonder dat je hier naar om hoeft te kijken.

De Canvio for smartphone beschikt over een opslagcapaciteit van 500GB en kan hiermee meerdere smartphones back-uppen. Dat wil zeggen dat je deze gadget kunt delen met bijvoorbeeld het hele gezin. Normaal gesproken is een toestel voorzien van opslagruimte tussen de 16 en 64GB, eventueel uitgebreid met een SDkaart. Je kunt dus meerdere smartphones gebruiken, zonder dat de schijf vol zal raken.

Canvio for smartphone

Deze handige twee-in-één oplossing komt van Toshiba en staat bekend om zijn goede kwaliteit. Meer info over deze handige oplossing kun je hier vinden.

Lees meer over:
Accessoires

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties