Black Friday 2021, dit zijn de beste Slimme Deurbel deals

Black Friday 2021, dit zijn de beste Slimme Deurbel deals

Tijdens Black Friday word je overvallen met de ene deal na de andere. Soms ben je alleen op zoek naar een deal voor dat ene product, zoals een Slimme Deurbel bijvoorbeeld. Met een Slimme Deurbel kun je op je smartphone zien wie er voor de deur staat, zelfs wanneer je niet thuis bent. Zo mis je nooit meer een pakket of onaangekondigd bezoek van je schoonmoeder. Hier vind je de beste deals voor slimme videodeurbellen.

Goedkope Slimme Deurbellen

Black Friday Deal! Eufy Video Deurbel Slim -Inclusief draadloze gong en 16 GB SD-kaart

Kijk wie er is voordat ze aanbellen Ontvang direct meldingen voor iedereen die nadert, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Communiceer met bezoekers door in realtime te praten of via vooraf ingestelde reacties. Krijg een scherpe 1080p-weergave van iedereen die uw voordeur nadert. De geavanceerde WDR en beeldverhouding van 4: 3 zorgen ervoor dat u elke keer een kleuraccuraat beeld van top tot teen krijgt.

Van € 109 voor maar € 79

Koop de Google Nest Hello Video deurbel met € 70 korting

Zowel overdag als in het donker zie je wie er voor de deur staat met deze Google Nest Hello Video deurbel.

Geen € 239 maar € 169

Koop de Eufy Deurbel met homestation

Zien wie je er aan je deur staat te bellen, dat doe je met deze video deurbel van Eufy

€ 199

Black Friday Deal! Arlo Wire Free Video Doorbell

De Arlo Wire Free Video Doorbell Wit is een slimme deurbel met camera, waarmee je de voordeur in de gaten houdt. Als iemand aanbelt, start de deurbel direct een videogesprek met jouw telefoon. Daarnaast ontvang je notificaties wanneer de deurbel beweging detecteert in de activiteitszones die jij instelt

Van € 199,99 voor maar € 119,99

Black Friday Deal! Google Nest Doorbell (batterij) + Google Nest Hub (Gen. 2)

De Nest Hub (2e generatie) is een spraakassistent, slimme afstandsbediening, fotolijst, muzieksysteem, persoonlijk hulpje en nog veel meer. Allemaal in een fraai vormgegeven compacte slimme display voorzien van een hoge-resolutie scherm. Bekijk ook de beelden van de Nest Doorbell op het slimme scherm zodat je kunt zien wie er voor je deur staat wanneer er wordt aangebeld.

Van € 299,98 voor € 199,95

Black Friday Deal!Netatmo Slimme Video Deurbel + Google Nest Hub (Gen. 2)

De naadloze samenwerking tussen de Google Nest Hub en de Netatmo Slimme Video Deurbel maakt het jou gemakkelijk en geeft je een veilig gevoel. Bekijk live je voordeur via de Google Nest Hub nadat je de deurbel van Netatmo verbonden hebt via Google Assistant. Daarnaast sta je ook onderweg live in contact via de app dankzij de intercomfunctie. Daarnaast helpt Google Nest je de dag door met handige assistentie zoals bijvoorbeeld het vertellen van het weer, de kortste route naar je werk, je agenda en nog veel meer!

Van € 399,98 voor maar € 259,95

B lack Friday Deal! Hombli Smart Video Doorbell 2 + Doorbell Chime 2

De Hombli Smart Doorbell 2 en Smart Chime 2 zijn het perfecte pakket voor je slimme huis. Je zult nooit meer iemand missen als de deurbel gaat. Met de handige slimme deurbel zie je op elk moment van de dag wie er voor je deur staat, zelfs 's nachts. Sluit de Hombli Doorbell Chime 2 aan op een stopcontact binnen een straal van 300 meter en hoor de deurbel vanuit overal in je huis.

Van € 169,95 voor maar € 99,95

Black Friday Deal Looki 1080P WiFi Video Deurbel met Camera

Met de slimme Looki draadloze video deurbel met camera weet je altijd wie er voor je deur staat, waar je ook bent. Ben je niet thuis en belt er iemand bij je aan? Dan krijg jij hier een push-notificatie van op je telefoon. In de app kun je je bezoekers live zien én spreken. Overdag, in het donker en zelfs ook als je zelf niet thuis bent. Voel je veilig. En wist je dat de Looki deurbel de meest complete set op de markt is? Je ontvangt hem met gratis ontvanger, 32GB SD-kaart, twee oplaadbare batterijen, oplaadkabel, bevestigingsmateriaal, schroevendraaier en cloud opslag! Plug en play. Makkelijker kan het niet! Bovendien is hij ook compatibel met andere Looki producten en beschikt als enigste over een Nederlandse app en handleiding.

Maar € 79,95